Mai 10, 2024
Kim Cattrall, apariție rară alături de iubitul ei. Cum au fost surprinși cei doi
Kim Cattrall a fost surprinsă pe străzile din Londra alături de iubitul ei, Russell Thomas, în timp ce se plimbau, ținându-se de mână.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Kim Cattrall a părut foarte bine dispusă în timp ce se plimba de mână cu iubitul ei, Russell Thomas, la Londra. Cuplul a avut o apariție elegantă împreună în timp ce actrița și partenerul ei au fost văzuți părăsind magazinul de haine de lux Balmain din Mayfair, pe Mount Street.

Kim Cattrall și Russell Thomas, surprinși împreună în Londra

Mergând braț la braț, Kim Cattrall și-a etalat stilul chic într-un sacou elegant gri deschis și pantaloni eleganți crem. Adăugând un strop de culoare primăvăratică, vedeta din Sex And The City a optat pentru o bluză albastru deschis, cu un decolteu cu volane. Completând look-ul cu pantofi de piele albă și ochelari de soare, vedeta a făcut cu mâna în timp ce se plimba pe stradă, bucurându-se de soarele capitalei, scrie elle.ro

Între timp, inginerul audio de la BBC, Russell Thomas, a optat pentru un ansamblu complet negru, purtând o jachetă neagră, pantaloni și pantofi sport negri.

Kim Cattrall, 67, linked arms with her boyfriend Russell Thomas 53, as the pair made a rare public appearance in London on Wednesday

Cei doi s-au cunoscut în 2016, după ce Kim a înregistrat un eseu despre insomnie pentru emisiunea Woman’s Hour de la BBC Radio 4. Ea a intrat în legătură cu Russell Thomas după aceea și cei doi au păstrat legătura înainte ca el să zboare în Canada, unde locuiește ea, pentru a o vizita.

The Sex And The City actress showcased her effortlessly chic sense of style in a light grey smart blazer, blue blouse and cream tailored trousers

Vorbind pentru The Times în iunie anul trecut, ea a spus că relațiile ei anterioare au fost întotdeauna „instinctuale”, dar că „a fost foarte treptat cu Russ”.

„Viețile noastre erau atât de separate și atât de diferite. Este o viață frumoasă și sunt foarte recunoscătoare pentru asta.

Kim Cattrall a povestit cum pandemia de Covid-19 i-a „închis apoi” într-un „adevărat test al relației lor”, dar că de atunci au fost de nedespărțit, făcând naveta între New York, Canada și Londra.

Actrița nominalizată la Emmy a fost căsătorită anterior cu Larry Davis, deși mariajul lor a fost anulat în 1979. Ulterior, ea a fost căsătorită cu Andre J. Lyson, iar uniunea lor a fost dizolvată oficial în 1989. Cea de-a treia și ultima căsătorie a vedetei a fost cea cu Mark Levinson, iar timpul petrecut împreună a durat din 1998 până în 2004.

Ultima dată, Kim și Russell au fost văzuți împreună în public la premiile Harper’s Bazaar Women of the Year, la hotelul Claridge’s din Londra, în noiembrie anul trecut.

Kim and Russell were last publicly seen together at the Harper's Bazaar Women of the Year Awards at Claridge's hotel in London last November

De ce a renunțat actrița să apară în noul sezon Sex And the City

Deși a fost cândva o figură importantă în serialul HBO Sex And the City în 2017, Kim Cattrall a decis că este timpul să se despartă de rolul Samantha Jones, chiar dacă ar fi venit vorba despre un al treilea film. Astfel, când un sezon special a apărut, actrița nu a primit o ofertă de a reveni alături de cele trei colege ale sale în And just like that….

Pentru o vreme, părea că Sex and the City s-a terminat cu adevărat. Creatorul serialului, Darren Star, spunea că „este imposibil să-ți imaginezi serialul fără Kim”. Dar colegele ei din serial, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis, au evocat o lume în care Samantha Jones există, dar nu pe ecran. Fanii nu au avut ocazia să o vadă pe Kim Cattrall în celebrul ei personaj. Actrița a dezvăluit care a fost motivul pentru care nu a mai apărut în serial, după ce au ieșit la iveală mai multe speculații.

Kim Cattrall Got Candid About 'Battling Aging Anyway I Can' | Glamour

„Este o mare înțelepciune să știi când e suficient. De asemenea, nu am vrut să compromit ceea ce reprezenta serialul pentru mine. Calea de urmat părea clară. Mi-am exprimat clar sentimentele după un eventual al treilea film.”, a spus Kim Cattrall pentru Variety.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.6450891494751