Aprilie 18, 2024
Primul concurs de frumusețe cu inteligență artificială din lume. Premii de 13.000 de dolari pentru „Miss IA”
„Miss IA” este primul concurs de frumusețe din lume pentru modele generate de inteligența artificială. Anunțul a fost făcut de Fanvue, o platformă de social media pe bază de abonament.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Concurentele vor fi judecate în funcție de frumusețea, tehnologia și influența lor pentru șansa de a câștiga coroana Miss IA”

O ramură a World AI Creator Awards (WAICAs) va organiza concursul „modelelor digitale”. Un juriu format din judecători umani, precum Sally-Ann Fawcett, și „influencerii” IA Aitana Lopez și Emily Pellegrini, este gata să aleagă câștigătoarea, scrie evz.ro

Lopez, model de fitness IA cu părul roz, în vârstă de 25 de ani, are peste 306.000 de fani pe Instagram. Creatorii săi încasează peste 11.000 de dolari pe lună datorită postărilor sale. Pellegrini, bruneta creată de Fanvue, a câștigat o sumă impresionantă de 10.000 de dolari în primele șase săptămâni ale carierei sale digitale:

„Fiecare judecător își va folosi bogata experiență pentru a evalua concurentele în trei categorii principale. Un sistem bazat pe puncte va fi folosit pentru a evalua fiecare creator în cele trei categorii, fiecare concurent primind un punctaj general", au declarat organizatorii concursului.

Model inteligență artificială 

Cel mai votat robot creat din inteligența artificială va ieși din concurs cu un premiu de 13.000 de dolari

Al doilea și al treilea clasat vor primi sume totale de 5.000 de dolari și, respectiv, 2.000 de dolari:

„Concurentele vor fi judecate în funcție de unele dintre aspectele clasice ale spectacolului. Printre acestea se numără frumusețea și răspunsurile lor la o serie de întrebări", conform Fanvue.

Modelele care concurează pentru aceste premii trebuie să fie „100% generate de IA".

Primul model și influencer AI 

Creatorii lor din viața reală sunt cei care vor încasa câștigurile

Modelele virtuale vor trebui să își convingă fanii din spațiul online:

„Influența socială a AI Creators va fi evaluată pe baza numărului de implicare a acestora cu fanii, a ratei de creștere a audienței", a explicat Fanvue.

Va fi analizată și influența modelelor pe alte rețele de socializare, cum ar fi Instagram.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.72706532478333