Octombrie 03, 2024
Jennifer Aniston nu dorește să iasă la întâlniri. Motivul te va surprinde

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Îl știi pe iubitul lui Jennifer Aniston? Nu? Dar există unul. Mai exact, mai mulți. Contrar opiniei populare, actrița are parte de relații amoroase, însă nu se grăbește să-și deschidă viața personală în fața lumii.

Cel puțin, așa susțin apropiații ei. Se pare că Jennifer se teme foarte mult să piardă controlul asupra situației și refuză invitațiile la întâlniri în afara casei. Ea este dispusă să aibă întâlniri doar în spatele ușilor propriului ei conac.

7 things you probably didn't know about Jennifer Aniston: her therapist  died in the middle of divorcing Brad Pitt, she turned down SNL for Friends  – and she hated her famous Rachel

„Jennifer rămâne acasă, unde poate avea confidențialitate totală și control asupra atmosferei. Acolo unde poate ajusta lumina pentru a-i evidenția nuanța pielii. Casa ei este cu adevărat fortăreața ei, locul unde se simte în siguranță. În acest moment, ea preferă ca pretendenții să vină pur și simplu la ea acasă”, a spus o sursă pentru In Touch Weekly.

Jennifer Aniston y sus impresionantes fotos a los 51 años | RTVE

Sursa a adăugat că, pe plan personal, totul merge bine pentru Aniston. Pur și simplu evită publicitatea. Și îi merge foarte bine în această privință. După divorțul de Brad Pitt, nu s-a auzit nimic despre relații serioase în viața ei. Însă, după ce Jennifer Lopez a intentat divorțul de Ben Affleck, în cercul apropiaților lui Aniston s-a discutat că actrița ar avea de mult timp un interes pentru actor și că acum ar putea încerca să-i cucerească inima.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.6527481079102