Octombrie 02, 2024
Ziua Mondială Fără Alcool: 5 vedete care au renunțat la acest viciu

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Astăzi se celebrează Ziua Mondială Fără Alcool. Să ne amintim de cinci celebrități care au reușit să scape de acest obicei dăunător și au ales sănătatea.

În martie 2023, Bella Hadid a marcat o etapă importantă — cinci luni fără alcool. Modelul a povestit că a început să abuzeze de alcool din cauza stresului de la muncă, ceea ce a dus la depresie și atacuri de panică. Cu toate acestea, alcoolul a agravat doar problemele sale mintale. În cele din urmă, a decis să se adune și să renunțe complet la băuturi alcoolice.

Bella Hadid Details How “Pretty Dark” Time Sparked Wellness Journey

Robert Downey Jr. a trecut, de asemenea, prin multe dependențe. S-a confruntat cu consumul de substanțe interzise, a urmat tratamente forțate și a ispășit o pedeapsă în închisoare pentru deținerea acestora. A abuzat și de alcool, dar, din fericire, actorul nu mai bea din 2003.

Inspired Style: Robert Downey Jr. – Royal Shave

Elton John nu a consumat alcool de mai bine de 30 de ani, ceea ce aproape că i-a costumat cariera și viața. De atunci, muzicianul susține activ lupta împotriva dependențelor și ajută persoanele afectate de alcoolism să găsească o cale spre recuperare.

Elton John: Biography, Musician, EGOT Winner

La sfârșitul anului trecut, Anthony Hopkins a sărbătorit 48 de ani de abstinență. S-a confruntat cu probleme serioase din cauza alcoolului și a fost la un pas de moarte. Din fericire, aceste vremuri au rămas în trecut.

Anthony Hopkins Says He Tries Not to Act His Age by Making TikToks -  Business Insider

Anne Hathaway adoptă, de asemenea, un stil de viață sănătos. În primăvara acestui an, actrița a recunoscut că nu a consumat alcool de cinci ani, iar acest pas a fost inspirat de copii ei.

Anne Hathaway On Having a Miscarriage in 2015



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.77587842941284