Septembrie 24, 2024
Nicole Kidman își deschide sufletul: „Mi-am urât corpul ani de zile”

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pentru mulți dintre fanii săi, Nicole Kidman întruchipează imaginea încrederii în sine și eleganța desăvârșită pe covorul roșu. Însă actrița australiană a mărturisit că i-a luat mult timp să accepte și să aprecieze cu adevărat felul în care arată.

Fosta soție a lui Tom Cruise a dezvăluit că a fost adesea „tachinată” din cauza înălțimii sale și că, ani la rând, a fost nemulțumită de propriul corp. „Voiam să am 1,60 înălțime și forme”, a spus Kidman.

Tom Cruise și Nicole Kidman

În cel de-al treilea episod al seriei „In Vogue: The 90s”, designerul John Galliano a povestit cum, după succesul look-ului creat pentru prințesa Diana la Met Gala din 1996, și-a dorit să surprindă din nou lumea modei. El a realizat rapid cine era persoana potrivită pentru această provocare.

În acea perioadă, Nicole Kidman era considerată unul dintre cele mai promițătoare talente ale anilor '90 și se afla în plină ascensiune. Astfel, ea a fost prima opțiune a lui Galliano pentru o rochie spectaculoasă, pe care actrița a purtat-o la ceremonia premiilor Oscar din 1997.

Acum, actrița a rememorat momentul când Galliano i-a oferit șansa de a colabora, mărturisind că a fost marcată de nesiguranțele din tinerețe legate de imaginea sa. „Îți vine să crezi? Toată viața mi-am dorit să am 1,60 înălțime și forme și, deodată, având 1,80 înălțime și fiind slabă și cu bustul plat, abordarea a fost 'Este perfect, te putem îmbrăca’”, a declarat Kidman.

Actrița a vorbit și despre respectul pe care îl poartă vedetelor care și-au definit stilul personal prin colaborările lor cu designeri renumiți: „Am crescut uitându-mă la Audrey Hepburn, Katharine Hepburn și Grace Kelly – toate aceste femei al căror stil a fost creat împreună cu designerii alături de care au rămas”.

Referindu-se la seara magică în care a purtat rochia creată de Galliano, Kidman a descris-o ca pe o experiență de vis. „Adică, eram o fată cu părul roșcat, cu pielea deschisă, care avea aproape 1,80 înălțime încă de la vârsta de 14 ani”, a spus ea. „Eram tachinată pe tema asta și nu a fost deloc plăcut. Așa că, de fiecare dată când mi s-a dat acces la acea lume, mă simțeam ca o fetiță căreia i s-a oferit șansa de a păși într-un fel de fantezie.”

Nicole Kidman și-a găsit treptat locul în industria modei și cinematografiei, transformându-și insecuritățile în puncte forte și devenind un simbol al eleganței și stilului pe covorul roșu.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3568260669708