Iunie 28, 2024
Cum reușește Sofia Vergara să arate impecabil la 51 de ani: „Nu arăt bine dacă nu dorm mult”
Sofia Vergara, una dintre cele mai cunoscute vedete de la Hollywood, a dezvăluit care sunt secretele sale de frumusețe și strategiile pe care le folosește pentru a arăta impecabil la vârsta de 51 de ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Într-un interviu pentru revista People, actrița a mărturisit și faptul că nu poate suporta ideea de a îmbătrâni și susține că face orice ca să-și păstreze aspectul tânăr cât mai mult posibil: „Mă voi lupta cu asta la fiecare pas!”, a declarat vedeta. 

La vârsta de 51 de ani, Sofia Vergara se simte uimitor, recunoscând că este conștientă că aspectul ei s-a schimbat, dar refuză să accepte că părul său se va albi sau că va avea riduri. Ea a dezvăluit că a încercat o gamă largă de tratamente de înfrumusețare și că este dispusă să încerce orice pentru a-și menține aspectul tânăr și proaspăt.

„Nu cred că voi fi vreodată femeia care are curajul să aibă un păr alb”, a mărturisit actrița. „Am făcut totul. Dacă îmi spui să-mi pun ciment sub ochi pentru că voi arăta mai tânără, o voi face imediat. Fac absolut totul”. 

Printre secretele ei de frumusețe, Sofia a menționat utilizarea uleiului de cocos pe cap și pe piele, subliniind că nu ezită să experimenteze cu diverse tratamente. „Mi-aș pune ulei de cocos din cap până în picioare. Nu e prostie”, a recunoscut Sofia. 

Sofia Vergara/ Profimedia 

Importanța odihnei este un aspect pe care Sofia îl subliniază, recunoscând că acum își prioritizează nevoile de somn mai mult decât înainte. „Înainte puteam supraviețui cu șase ore, acum știu că nu arăt bine dacă nu dorm mai mult”, a mai spus ea. 

În ceea ce privește regimul ei de exerciții, Sofia Vergara a menționat că nu se antrenează intens, ci mai degrabă preferă exercițiile ușoare, din cauza unor probleme la genunchi. Cu toate acestea, ea este constantă în eforturile sale de a rămâne activă.

„Am genunchii sensibili, așa că nu am fost niciodată adepta antrenamentelor intense. M-am antrenat ca o persoană în vârstă toată viața mea. Folosesc greutăți mici și încerc să fiu constantă”, recunoaște actrița. 

Un alt secret al frumuseții Sofiei este faptul că își menține părul lung, refuzând să îl tundă, în ciuda presiunilor sociale. „Îmi spăl părul în fiecare zi din viața mea. Adică nu sunt nebună, dacă trebuie să iau avionul la 3 dimineață și nu am timp, nu voi face asta, dar în rest nu plec din casă fără să-mi spăl părul. Toată lumea mi-a spus că o să-mi stric părul făcând asta, dar nu s-a întâmplat.”



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4207201004028