Iulie 02, 2024
Andra a lansat un nou videoclip: "În brațele omului iubit te simți întotdeauna ca acasă"

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Andra a lansat "Mă întorc acasă", un cântec cu influențe tradiționale. Este disponibil în articol, alături de un videoclip muzical.

"Mă întorc acasă" a fost compusă de Olivia Addams, Andra Brebu și Emanuel Masson (Manu), pe versuri scrise de Andra Brebu și Olivia Addams, scrie infomusic.ro. Melodia descrie o relație statornică, plină de iubire, ce reușește să treacă peste orice obstacol.

"În brațele omului iubit te simți întotdeauna ca acasă. Despre acest sentiment unic și despre iubire adevărată este noua mea piesă, un cântec cu influențe tradiționale pentru că sunt cu sufletul aproape de tradițiile noastre, după cum deja știți", a transmis Andra.

​​​​​​​

Una dintre cele mai iubite artiste din România, cu o carieră de peste 20 de ani, 13 albume la activ, multiple piese pe #1, încoronată cu titlul de Best Romanian Act și Europe Best Female Artist la MTV Europe Awards, în 2016, Andra este un pionier în industria muzicală și o adevărată inspirație pentru perseverența și versatilitatea de care dă mereu dovadă.

Sub numele său stau multiple colaborări cu artiști români de succes, dar și cu muzicieni onorați cu Grammy-uri, precum Enrique Iglesias, David Bisbal, Descemer Bueno, Lil Eddie și mulți alții. Artista este o prezență strălucitoare și în lumea televiziunii, fiind jurat în cadrul emisiunii "Românii au talent" încă din prima ediție și experimentând acest rol și în cadrul emisiunilor "Vocea României" și "Vocea României Junior".



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.88365864753723