Septembrie 16, 2024
Demi Lovato face dezvăluiri cutremurătoare: "A fost tot ce mi-am dorit, dar m-am simțit mizerabil"

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Demi Lovato, o figură cunoscută încă din copilărie, face parte din aceeași generație de vedete tinere alături de Miley Cyrus și Selena Gomez. Deși celebritatea a venit devreme, nu a adus doar succes și bani, ci și provocări considerabile.

Artista, acum în vârstă de 32 de ani, și-a lansat recent documentarul „Child Star”, în care vorbește deschis despre impactul celebrității timpurii asupra vieții sale. În această producție, Lovato își împărtășește propriile experiențe și aduce în prim-plan mărturii ale altor vedete care au trăit o poveste similară. Printre cei intervievați se numără actrițele Christina Ricci și Drew Barrymore.

Demi Lovato and Selena Gomez don't talk

Lovato a explicat că încă de la începutul carierei sale, celebritatea a fost o sabie cu două tăișuri. Deși își dorea succesul, acesta a venit cu multă presiune.

Hard Songs to Sing: Stone Cold, by Demi Lovato - The Inside Voice

"Am știut de la bun început că e un aspect provocator în viața mea", a spus Lovato despre faptul că a devenit cunoscută încă de copilă. "A fost dulce-amărui pentru că era tot ce-mi doream, dar m-a făcut să mă simt mizerabil".

În documentar, artista povestește despre programul extenuant la care a fost supusă, încă dinainte de apariția în „Camp Rock 2”, în 2010, și despre sentimentele de izolare pe care le trăia în acea perioadă.

Demi Lovato Opens Up About Sobriety Journey on Instagram | Teen Vogue

"M-am simțit ca o altă persoană (cea pe care o adorau fanii), motiv pentru care nu am acceptat niciodată pe deplin validarea pe care o primeam. Mă simțeam ca și cum aveam sindromul impostorului pentru că am fost poziționată într-un rol de model în care oamenii vedeau doar părțile bune din mine. Nu mă vedeau la petreceri cu prietenii, nu mă vedeau pierzându-mi conștiența în weekenduri. Așa că știam că ei aplaudau o fațadă și asta mă făcea să mă simt goală", a spus Lovato, adăugând că, în acea perioadă, se lupta cu sindromul impostorului și se simțea alienată de imaginea de „model” pe care i-o atribuiau fanii.

Una dintre cele mai valoroase lecții pe care le-a învățat, potrivit artistei, este cum să facă diferența între persoana reală și „brandul” Demi Lovato. Acum, ea afirmă că nu mai permite ca succesul în carieră să-i definească valoarea personală.



citeste și
SQL exec time = 3.0089092254639