Decembrie 14, 2018
Tatiana Ustica: Manager general la un brand cosmetologic
Personalitatea din rubrica noastră preferă stilul vestimentar clasic cu elemente retro. Ei îi plac lucrurile exclusive, de aceea, fiecare ținută - este o mică operă de artă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cărțile

Sunt pasionată de uleiurile esențiale și citesc cărți cu rețete pentru combinarea lor. De la migrenă mă salvează aroma-terapia pe bază de uleiuri de mentă. 

 

Accesorii

Ceasul meu preferat este de la brandul Rhythm. Prefer modele de accesorii scumpe și de înaltă calitate.. În acest sens, motto-ul meu este – «Mai bine mai puțin, dar mai calitativ». De asemenea, ador accesoriile din aur alb cu diamante miniaturale. Acest inel este preferatul meu, cadou de la soțul meu.

Cosmetica

Eu prefer bio cosmetica și mă strădui să-mi mențin tinerețea cu produse naturale, fără a afecta pielea prin proceduri riguroase. Zilnic mă folosesc de loțiune pentru scoaterea machiajului, ser anti rid, tonic sau apă florală, cremă hidratantă și, indiferent de sezon, aplic cremă pentru protecție solară. Aplic fond de ten, pudră minerală, rimel. Mă folosesc doar de ruj bio.

 

Vestimentația

Pentru munca de zi cu zi eu aleg ținutele de tip clasic, care sunt cusute după preferința și cererea mea. Rochia în stil japonez - este cea mai neobișnuită ținută din garderoba mea, dar de asemenea, și cea mai valoroasă!

 

Gențile

Prefer modele miniaturale cu design minimalist și cu detalii speciale.

 

 

Citiți continuarea articolului în numărul din luna decembrie 2018, din revista AQUARELLE. concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0769786834717