Decembrie 14, 2018
Tatiana Ustica: Manager general la un brand cosmetologic
Personalitatea din rubrica noastră preferă stilul vestimentar clasic cu elemente retro. Ei îi plac lucrurile exclusive, de aceea, fiecare ținută - este o mică operă de artă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cărțile

Sunt pasionată de uleiurile esenÈ›iale È™i citesc cărÈ›i cu reÈ›ete pentru combinarea lor. De la migrenă mă salvează aroma-terapia pe bază de uleiuri de mentă. 

 

Accesorii

Ceasul meu preferat este de la brandul Rhythm. Prefer modele de accesorii scumpe È™i de înaltă calitate.. În acest sens, motto-ul meu este – «Mai bine mai puÈ›in, dar mai calitativ». De asemenea, ador accesoriile din aur alb cu diamante miniaturale. Acest inel este preferatul meu, cadou de la soÈ›ul meu.

Cosmetica

Eu prefer bio cosmetica È™i mă strădui să-mi menÈ›in tinereÈ›ea cu produse naturale, fără a afecta pielea prin proceduri riguroase. Zilnic mă folosesc de loÈ›iune pentru scoaterea machiajului, ser anti rid, tonic sau apă florală, cremă hidratantă È™i, indiferent de sezon, aplic cremă pentru protecÈ›ie solară. Aplic fond de ten, pudră minerală, rimel. Mă folosesc doar de ruj bio.

 

Vestimentația

Pentru munca de zi cu zi eu aleg È›inutele de tip clasic, care sunt cusute după preferinÈ›a È™i cererea mea. Rochia în stil japonez - este cea mai neobiÈ™nuită È›inută din garderoba mea, dar de asemenea, È™i cea mai valoroasă!

 

Gențile

Prefer modele miniaturale cu design minimalist și cu detalii speciale.

 

 

CitiÈ›i continuarea articolului în numărul din luna decembrie 2018, din revista AQUARELLE. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67349863052368