Mai 29, 2024
Un nou iubițel boxer în viața Madonnei. L-a părăsit pe cel de 30 de ani
Madonna, în vârstă de 65 de ani, ar fi început o nouă poveste de dragoste cu boxerul britanic Richard Riakprohe, în vârstă de 34 de ani, la doar câteva zile după ce și-a încheiat relația de un an cu Josh Popper, în vârstă de 30 de ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Încâlcite sunt acțiunile Madonnei. Diva nu pune preț pe vârstă, nici pe a sa, nici pe a partenerilor săi. În mod evident, este pe lungime de undă cu tinereii. După ce s-a iubit un an cu boxerul de doar 30 de ani Josh Popper, se pare că acum și-a făcut un nou iubit, din aceeași breaslă a boxerilor, potrivit DailyMail.

Vorbește presa tabloidă că artista s-a înamorat de boxerul britanic Richard Riakprohe, la doar câteva zile după ce și-a încheiat dragostea de un an cu Josh Popper, scrie okmagazine.ro

O sursă a declarat pentru The Sun: „Richard a cunoscut-o pe Madonna prin lumea modei. Au prieteni comuni. Se înțeleg foarte bine și se distrează foarte mult unul în compania celuilalt. Dar în acest moment sunt doar prieteni buni.”

Madonna si Josh Popper Instagram jpg

Apropiatul divei glumește și spune că Madonna ar putea urmări lupta viitoare a acestuia cu Chris Billam-Smith la Selhurst Park de la Crystal Palace, din luna iunie.

El a spus pentru talkSPORT: „Madonna spune că poate veni, dacă este la Londra. O să mă țină la curent. Ea și-ar dori să vină la luptă.”

Madonna

Pe de altă parte, Madonna și fostul iubit tinerel Josh s-au cunoscut prin fiul ei, David Banda, care lua lecții de box de la Popper la sala Bredwinners din New York.

„Madonna abia dacă a mai apucat să-l vadă pe Josh de luni de zile din cauza programul ei extrem de încărcat. Lucrurile pur și simplu au eșuat”, spune o sursă pentru The Sun.

Presupusul nou iubit

Apropiatul artistei a detaliat: ”Nu s-au certat, încă țin unul la altul, însă în momentul de față nu mai pot duce relația. Cu toate acestea, rămân prieteni.”

Despărțirea lor are loc la șapte luni după ce Regina Pop a început mult așteptatul ei turneu de celebrare a întregii sale cariere la O2 Arena din Londra, în octombrie 2023.

Ea și-a încheiat turneul la începutul acestei luni cu un concert grandios și gratuit la Rio de Janeiro, Brazilia.

Presupusul nou iubit

Madonna și Josh s-au văzut de la începutul anului 2023, după despărțirea ei de dansatorul Ahlamalik Williams, în 2022.

În martie anul trecut, ea l-a susținut pe Josh în timpul unui meci de box la New York.

Presupusul nou iubit



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.03169465065