Februarie 18, 2020
TOP 10 "perle" celebre rostite de Paris Hilton

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Blondina în ciocolată, Paris Hilton, cunoscută pentru farsele sale de adevărată blondă, și nu în ultimul rând, pentru că a devenit moștenitoarea rețelei hoteliere Hilton, i-a uimit mereu pe toți. Frumușică, sexy și extrem de capricioasă, Paris a știut mereu cum să iasă în evidență, să se impună și să nu piardă din popularitate.

Aseară, 17 februarie, cocheta domnișoară a împlinit 39 de ani. Și uite că am decis să ne amintim de frazele stupide care le-a spus Paris pe parcursul vieții. Blonda a spus atâtea nebunii, că la un moment dat, acestea au fost introduse într-o ediţie a dicţionarului Oxford Book of Quotations.

 

 

1. Sunt atât de deşteaptă acum. Toată lumea îmi spune: "Dă-ţi bluza jos!". Scuze, nu fac asta! Ştiu că vor să profite de mine. Nu sunt proastă!

 

 

2. O femeie trebuie să aibă cel puţin patru animale. Un vizon în dulap, un Jaguar în garaj, un tigru în pat şi un bou care să plătească pentru tot.

4. Iau lecţii de franceză, pentru că ştiu că toţi europenii vorbesc franceza şi nu vreau să spun prostii când mă duc acolo.

 

 

5. Nu vreau să fiu cunoscută drept moştenitoarea Hilton pentru că nu am făcut nimic pentru asta.

6. Cel mai bun accesoriu pentru orice fată este prietena ei cea mai bună.

 

 

7. Indiferent de felul în care arată o femeie, dacă are încredere în sine, este sexy.

8. Îmbrăcaţi-vă frumos oriunde v-aţi afla. E cea mai bună metodă de a înfrunta urâţeniile vieţii.

 

 

9. Urăsc oamenii morţi.

10. Nu e nimeni in lumea asta ca mine. Cred ca la fiecare zece ani apare o blonda celebra, ca Marilyn Monroe sau Printesa Diana, acum eu sunt acea blonda.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.72010636329651