Februarie 13, 2024
Maraton de Valentine’s Day: 5 seriale romantice pe care trebuie să le vezi
Ai chef de o comedie romantică super simpatică? Sau de un serial care să te ajute să te deconectezi și să te bucuri de o poveste plină de optimism? În prag de Ziua Îndrăgostiților, îți propun 5 seriale de care te vei îndrăgosti iremediabil!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

One Day – Disponibil pe Netflix

O poveste despre iubire și prietenie, One Day îi are în prim-plan pe Emma Morley (Ambika Mod) și Dexter Mayhew (Leo Woodall, care își vorbesc pentru prima dată pe 15 iulie 1988, în seara balului de absolvire, și ajung să petreacă noaptea împreună. În dimineața următoare, fiecare își vede de drum, dar păstrează o legătură strânsă. În fiecare episod, îi regăsim pe Dex și Em, cu un an mai în vârstă, în aceeași zi și suntem martori ai maturizării și schimbărilor prin care trec, ai regăsirilor și despărțirilor, ai fericirii și suferințelor lor, scrie alistmagazine.ro

 

My Life with the Walter Boys – Disponibil pe Netflix

Serialul spune povestea lui Jackie Howard (Nikki Rodriguez), o adolescentă de cincisprezece ani din Manhattan, care își pierde familia într-un accident tragic. Lăsând în urmă viața privilegiată și lipsită de griji din New York, Jackie se mută într-o zonă rurală din Colorado pentru a locui într-o casă cu zece copii, alături de tutorele ei, Katherine (Sarah Rafferty din Suits), cea mai bună prietenă a mamei ei, și de soțul acesteia. Deși nu îi este ușor să se obișnuiască cu noua ei viață la țară și cu tot haosul din jur, Jackie este hotărâtă să își urmeze visul de a intra la Princeton. Și de parcă nu ar fi fost de ajuns, ea trebuie să-și lămurească și sentimentele pentru doi dintre frații Walter, cât se poate de diferiți: Alex (Ashby Gentry), tocilarul pe care te poți bizui, și misteriosul și agitatul Cole (Noah LaLonde).

 

A Perfect Story – Disponibil pe Netflix

Margot (Anna Castillo) și David (Alvaro Mel) vin din lumi diferite, din medii sociale total opuse. Ea este moștenitoarea unui imperiu hotelier. El trebuie să lucreze în trei locuri ca să se descurce cu banii. Dar, când se întâlnesc, își dau seama că doar ei se pot ajuta unul pe celălalt să își recâștige partenerii despre care cred că sunt sufletele lor pereche. În timp, însă, lucrurile iau o turnură surprinzătoare. 

 

Tell Me Lies – Disponibil pe Disney+

Tell Me Lies este o poveste despre o relație tumultoasă, care dă dependență și care se desfășoară pe parcursul a opt ani. Când Lucy Albright (Grace van Petten) și Stephen DeMarco (Jackson White) se întâlnesc la facultate, ei sunt la acea vârstă a formării și a maturizării, când consecințele deciziilor lor nu sunt ceva la care să se gândească prea mult. Deși relația lor începe ca orice idilă tipică de campus, ei cad rapid într-o încurcătură care provoacă dependență și care le va schimba permanent viața. 

 

And Just Like That… – Disponibil pe HBO Max

Idile noi, schimbări de perspectivă, modă, provocări, pierderi… totul pe fundalul agitat al New York-ului. Carrie, Miranda și Charlotte fac trecerea de la realitatea relațiilor și a complicațiilor de la 30 de ani la realitatea celor de la 50 de ani. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.55005216598511