Septembrie 30, 2024
Ținutele spectaculoase ale vedetelor la Bof 500 Gala

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dacă există un lucru pe care îl iubim, acesta este un eveniment cu covor roșu plin de vedete, în care look-urile sunt atât îndrăznețe, cât și stylish.

Și exact asta am admirat la evenimentul organizat de Business of Fashion în cadrul Săptămânii Modei de la Paris, eveniment cunoscut sub numele de BOF 500 Gala, scrie elle.ro

Pe 28 septembrie, în timpul Săptămânii Modei de la Paris, destul de multe vedete îndrăgite au fost prezente la BOF 500 Gala. Evenimentul s-a desfășurat la la Hotelul Shangri-La din Paris, iar vedetele au venit să celebreze oamenii care modelează industria modei globale, fiind o gală despre încurajarea și lăudarea creativității, leadership-ului și inovației în comunitatea modei.

Printre cei prezenți s-au numărat designeri precum Zac Posen, Phoebe Philo, Victoria Beckham, Glenn Martens, Seán McGirr și Willy Chavarria; vedete precum Wizkid, J Balvin, Damiano David, Yseult, Greta Lee, Ayo Edebiri, Jared Leto, Nina Dobrev, Paris Jackson și Colman Domingo și topmodelele Nora Attal, Kit Butler, Amelia Gray, Thylane Blondeau, Adriana Lima.

Dove Cameron (ținută Richard Quinn & Damiano David 

Victoria Beckham & Imran Amed 

Nina Dobrev 

Ayo Edebiri (ținută Loewe) 

Adriana Lima

Paris Jackson 

Valentina Ferrer & J Balvin 

Jared Leto (ținută Valentino) 

Hari Nef (ținută Valentino) 

Thylane Blondeau 

Coco Rocha (ținută Weinsanto) 

Amelia Gray 

Colman Domingo (ținută Valentino)



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0256400108337