Mai 28, 2024
Scandal la Cannes, nici lui Iisus nu i-au făcut loc. Două vedete s-au răfuit cu aceeași agentă de pază
În ciuda strălucirii și a atmosferei aparent liniștite și ticsite cu vedete, pentru unele nu a decurs evenimentul la fel de lin ca pentru altele. Au existat și staruri recalcitrante, dar și agenți de pază exagerați.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Două vedete s-au certat la Cannes cu aceeași agentă de securitate. De la ce a pornit conflictul viral?

Prima care s-a certat cu o foarte zeloasă agentă de securitate a fost Kelly Rowland, căreia nu i-a trebuit mult până să întețească o ceartă zdravănă pe scările Festivalului de la Cannes.

Fosta componentă a trupei Destiny’s Child a fost zorită și ”împinsă”, cu mesajul să se grăbească.

Dat fiind faptul că o sumedenie de vedete s-au perindat pe covorul roșu, acestea erau sfătuite să fie mai rapide de către agenții de pază zeloși, responsabili cu bunul mers al evenimentului.

Însă Kelly Rowland a luat foc când agenta a pus mâna pe ea și ar fi împins-o, să se grăbească.

Prin aceeași situație a trecut apoi Massiel Taveras, care s-a certat cu aceeași agentă!

Cea din urmă a avut o rochie foarte complicată, cu o trenă imensă și un mesaj de transmis. Massiel Taveras a făcut tot posibilul să promoveze rochia cu Iisus. O creație spectaculoasă. Mândră că este prima care îl aduce pe Iisus la Cannes, vedeta a făcut tot posibilul să fie vizibilă. Din păcate, a fost și ea împinsă și zorită, lucru care a iritat-o din cale afară, făcând-o să se alieze cu cauza lui Kelly Rowland, afirmând cu tărie: ”Avem nevoie să fim respectate”.

Cele două dive au făcut aluzie inclusiv la faptul că ele sunt de culoare și că poate încă mai există discriminare din motive rasiale?

Priviți scenele halucinante!

Și Kelly Rowland a luat atitudine și e convinsă că altele cu fost criteriile pentru care a fost zorită și împinsă.

Ea a menționat că a văzut clar cum alte actrițe albe au zăbovit și nu au fost zorite.

Massiel Taveras a spus după incident că îi dă dreptate în totalitate lui Rowland. Însă e încântată dintr-un motiv: ”Este pentru prima dată în 77 de ani de la marele festival de la Cannes când Iisus este expus pe această scenă și este pentru prima dată când o operă de artă a dominicanilor este publicată și pusă în valoare de legendara revistă #vanityfairitalia EL CRISTO " este povestea lui cea mai șocantă iubire din toate timpurile și astăzi a scris din nou istorie”, a notat artista pe Instagram.

Trenă Iisus

Trenă Iisusconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2286446094513