Mai 14, 2024
S-a dat startul înregistrării la concursul Women SME Leaders Awards de la Mastercard

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Compania Mastercard revine cu cea de-a treia ediție a concursului Women SME Leaders Awards. Concursul are scopul de a celebra realizările femeilor antreprenoare, care dețin sau gestionează afaceri mici și mijlocii în Europa de Est, Orientul Mijlociu și Africa.

La concurs sunt invitate să participe afaceri mici și mijlocii deținute și gestionate de femei. Cifra de afaceri a companiilor participante nu va depăși 13,6 milioane dolari SUA, iar numărul de angajați va fi cuprins între 6 și 50. Participarea este deschisă tuturor directoarelor sau proprietarelor de companii care au sediul central sau reprezentanțe în Europa de Est, Orientul Mijlociu și Africa sau care prestează servicii pe aceste piețe.

Cererea de participare poate fi depusă până pe 20 mai 2024.[1]

„Afacerile conduse de femei sunt o forță puternică în economia globală și un motor al creșterii economice și al stabilității. Extinderea oportunităților pentru femeile antreprenoare și lideri de afaceri nu numai că le descoperă potențialul nelimitat, dar contribuie și la prosperitatea societății în ansamblu. Premiile Women SME Leaders Awards de la Mastercard sunt concepute pentru a onora realizările remarcabile ale femeilor participante", a declarat Amnah Ajmal, Vicepreședinte executiv pentru Dezvoltarea Afacerilor Mastercard în țările din Europa de Est, Orientul Mijlociu și Africa.

Câștigătoarele vor fi anunțate pe 6 iunie 2024, în cadrul unei ceremonii offline care va avea loc în Dubai. Ele vor fi desemnate în 15 categorii[2], de la leadership creativ la impact social și realizări personale. Candidatele preselectate vor fi evaluate de către o comisie de jurizare cu renume. Membrii comisiei sunt lideri din industrie, care vor aprecia succesul și inovația antreprenoarelor.

Înființat în 2022, programul Women SME Leaders Awards servește drept platformă pentru susținerea și încurajarea antreprenoarelor care, prin exemplul lor, inspiră generațiile viitoare de lideri de afaceri în regiune. Anul trecut, au fost depuse peste 4 500 de cereri, iar anul acesta, concursul promite a fi mai extins și mai impresionant, celebrând femeile lider în afaceri.

Proiectul face parte din angajamentul global al Mastercard de a implica 25 de milioane de femei antreprenoare în economia digitală până în 2025, un obiectiv care a fost atins anul trecut, cu doi ani mai devreme decât termenul prevăzut. Premiile subliniază dedicarea companiei față de obiectivul său de a construi o lume mai durabilă și mai incluzivă.


[1] Participantele pot fi nominalizate în mai multe categorii.

[2] Lista completă a nominalizărilor: lider creativ; lider F&B; retailer; lider în domeniul educației; lider în domeniul sănătății; inovator; lider în domeniul serviciilor profesionale; lider în domeniul modei și al frumuseții; lider în domeniul mass-media; vizionar; liderul viitorului; lider cu impact social; premiul pentru întreaga carieră; afacerea la domiciliu a anului; mama-antreprenoare a anului.

[1] Participantele pot fi nominalizate în mai multe categorii.

[1] Lista completă a nominalizărilor: lider creativ; lider F&B; retailer; lider în domeniul educației; lider în domeniul sănătății; inovator; lider în domeniul serviciilor profesionale; lider în domeniul modei și al frumuseții; lider în domeniul mass-media; vizionar; liderul viitorului; lider cu impact social; premiul pentru întreaga carieră; afacerea la domiciliu a anului; mama-antreprenoare a anului.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.93631458282471