Februarie 19, 2024
Virginia Rusu, tânăra din Moldova care a impresionat jurații „Românii au Talent”. Andra: „Într-o lume plină de zgomot, tu aduci liniște”

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Virginia Rusu este tânăra din Republica Moldova care merge mai departe în show-ul „Românii au Talent”, sezonul 14. Moldoveanca, în vârstă de 21 de ani, a primit patru de „Da” de la jurații concursului, pe care i-a cucerit cu o piesă proprie de dragoste, scrie newsmaker.md

„Foarte frumos. Ai o voce atât de caldă și îmi place în ce zonă te-ai dus cu compoziția ta, e pe sufletul meu. Într-o lume plină de zgomot, tu aduci liniște cu muzica ta”, a spus cântăreața Andra, după momentul susținut de Virginia Rusu.

Dragoș Bucur a încurajat-o, la rândul său, pe Virginia, să profite la maximum de cunoștințele din domeniul actoriei pe care le deține.

„Faptul că ești actriță se simte în felul în care cânți și cred că ar trebui să profiți în continuare de avantajul acesta, în fața altor interpreți de muzică”, i-a spus Dragoș Bucur moldovencei.

Virginia Rusu are 21 de ani și vine din Republica Moldova. Tânăra este studentă la actorie, în cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică din București. Deși urmează cursurile de actorie, moldoveanca spune că este pasionată de muzică încă de la o vârstă fragedă. Ea știe să cânte cu vocea, dar și la diferite instrumente, precum chitara, pianul și tobele. Mai mult, Virginia Rusu a recunoscut că își compune singură piesele, de aproximativ 7 ani.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.9731423854828