Mai 09, 2018
(VIDEO) Vezi ce nebunie a făcut Enrique Iglesias cu torta aniversară dedicată lui!
Interpretul de muzică ușoară, Enrique Iglesias și-a sărbătorit marți, 8 mai, ziua de naștere. Cu această ocazie, echipa interpretului i-au pregătit o surpriză - o tortă aniversară.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cântărețul cu origini spaniole, Enrique Iglesias, a împlinit 43 de ani. Membrii echipei lui nu s-au sfiit să-i facă o surpriză, și, cu ocazia aniversării artistului, i-au pregătit o tortă aniversară. Aceasta, însă nu a fost unica surpriză a serii. Interpretul, a făcut lucruri neașteptate cu acest dar, vezi și tu în video-ul pe care l-a postat artistul pe contul său oficial de Instagram!

 

 

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

 

Amintim că, interpretul Enrique Iglesias, s-a născut la data de 8 mai 1975, la Madrid, Spania. El este fiul renumitului cântăreț de muzică latino - Julio Iglesias. În domeniul muzicii, Enrique a debutat în anul 1995, tot în acest an, și-a scos primul său album. 

 

În anul 2002, interpretul a cunoscut-o pe mama copiilor lui - Anna Kournikova, pe platourile de filmare a clipului la piesa "Escape". De atunci, cei doi formează unul din cele mai longevive cupluri din lumea showbizz-ului. La data de 16 decembrie 2017, Enrique și cu Anna Kournikova, au devenit părinți de gemeni. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.51906132698059