Septembrie 20, 2023
Vera Nastasiu participă la emisiunea "Chefi la cuțite": "Eu sunt “bucătar de cuvinte""
Vera Nastasiu este jurnalistă și antrenoare de dicție, femeia care a pus bazele propriei afaceri, prin care își propune să învețe oamenii să vorbească frumos și corect.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Recent, Vera Nastasiu și-a uimit comunitatea de urmăritori cu participarea la emisiunea "Chefi la cuțite". Antrenoarea de dicție își va testa aptitudinile culinare în bucătărie.

"A venit timpul să ne vedem cu Chefii, la Chefi la cuțite.
Eu sunt “bucătar de cuvinte”, mai degrabă, decât un bucătar care știe arta gustului din farfurie.
Iar dacă cumva vedeți că nu țin cuțitul corect, să nu mă judecați.  Alta este vocația mea. 

O să las mai jos, istoria un pic mai lungă a acestei participări, pentru cei interesați să știe de ce am ales să merg acolo.

De fapt, în Martie 2020, când minunata mea Daniela Dobrin de la Tarom îmi organizase călătoria spre București, se anunța “închiderea” și venea pandemia. Regula emisiunii era sa rămân in carantină două săptămâni, iar ulterior să intru in emisiune. Era mult prea complicat pentru mine și am refuzat să vin la București.

În Martie 2023, aceeași echipa minunată mă contactează din nou să ajung în emisiune și de data aceasta decidem cu echipa mea să participam.

Eu obișnuită cu televiziunea, nu mi-am pus nicio clipa problema că filmările durează puțin. Bine, dar chiar 12-16 ore?

Deci, la ora 2.00 noaptea când am intrat la Chefi și am avut discuția spectaculoasa cu ei, am realizat că eu pot face dictie, oricând, oriunde la orice ora de zi sau de noapte. Ca după aia, la ora 3 dimineața să mai dau un interviu, după alte câteva pe parcursul serii.
Recunosc, eram obosită fizic, dar mental eram in cea mai bună formă.

Efortul echipei Chefi la Cutite pentru ceea ce vedem noi pe ecran este uriaș. Vreau să le mulțumesc pentru primirea atât de caldă, pentru atenția și grija la detalii, pentru fiecare interviu bine documentat și organizarea impecabilă, precum
si fetelor din producție, machiaj etc.

A fost o plăcere să cunosc Chefii, echipa și oamenii din spatele acestei emisiuni - etalon.

Și totuși, de ce am participat?!
Pentru că îmi place să experimentez, să vorbesc despre ceea ce știu eu mai bine să fac, chiar și intr-o emisiune de gătit. Eu cred că un bucătar, care știe să gătească, dar nu știe frumos să povestească despre “emoțiile” din farfurie nu prea este câștigat.

Vă mulțumesc!", a scris Vera Nastasiu pe Instagram. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 4.4282221794128