Iulie 03, 2022
Vedetele cu cele mai ciudate contracte prenupțiale! Catherine Zeta-Jones are multe pretenții
Iubirea este un sentiment profund, frumos, însă de multe ori nu durează veșnic. Vedetele de peste Ocean, conștiente de faptul că orice poveste de dragoste poate ajunge la final, și-au asigurat averile prin semnarea unor contracte prenupțiale! Unele dintre ele sunt cel puțin bizare. Iată cele mai neobișnuite clauze!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Unul dintre cele mai discutate cupluri de la Hollywood este cel format de Jennifer Lopez și actorul Ben Affleck, care au decis să acorde încă o șansă relației lor, la 17 ani de la despărțire.

Se pare că artista este gata să ajungă în fața altarului alături de Ben Affleck, însă acesta trebuie să respecte cu strictețe o condiție stipulată în contractul pe care l-ar fi semnat. Conform zvonurilor care circulă în lumea bună de la Hollywood, Jennifer Lopez are pretenția ca viitorul ei soț să întrețină relații sexuale cu ea de patru ori pe săptămână. 

Deși în cazul lui Jennifer Lopez și al lui Ben Aflleck nu este vorba despre bani, ci mai mult despre principii, există și vedete care au semnat clauze pe sume frumoase de bani. 

Justin Timberlake ar plăti scump o eventuală infidelitate

Jessica Biel și cântărețul Justin Timberlake au semnat un contract care ar da fiori pe șira spinării multor bărbați. Conform actului, Justin Timberlake trebuie să îi plătească soției sale 500.000 de dolari dacă este infidel.

Solistul are o avere care se ridică la aproximativ 200 de milioane de dolari, așadar nu ar fi o porblemă majoră. Nu ar suferi o lovitură prea mare în buget, însă cu siguranță s-ar alege cu onoarea pătată pe vecie. 

Nicole Kidman își plătește soțul ca să nu pună gura pe alcool

Un alt contract prenupțial care are o prevedere care ar putea părea bizară unora dintre noi este cel semnat de către Nicole Kidman și soțul ei, Keith Urban. Înainte să se căsătorească cu Nicole, artistul avea probleme serioase în ceea ce privește consumul de alcool.

Pentru a-i oferi o motivație în plus să renunțe la băuturile bahice, Nicole a propus următoarea soluție: Keith va primi 600.000 de dolari pe an dacă se va abține de la consumul excesiv de băuturi alcoolice.

Michael Douglas, taxat scump dacă va călca strâmb 

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones sunt alte două nume mari care au semnat un contract interesant. Actrița ar urma să primească 5 milioane de dolari dacă este înșelată de Michael Douglas, plus alte 1,5 milioane de dolari pentru fiecare an de mariaj.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.78976440429688