August 16, 2023
Un columbian s-a însurat cu o păpușă de cârpă: „ Cu Natalia mea, mă uit la televizor și vorbesc despre orice!”
O nouă poveste de dragoste inedită face înconjurul lumii!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Columbianul a ajuns pe prima pagină a ziarelor din întreaga lume după ce s-a însurat cu iubirea vieții sale, o păpușă de cârpă. Aleasa care are și un nume, Natalia Ortiz, i-a dăruit trei moștenitori lui Cristian.  

Cristian Montenegro a declarat că el și păpușa sa de cârpa au făcut schimb de jurăminte în cadrul unei ceremonii oficiale. Bărbatul de 27 de ani a mărturisit că, dacă nu ar fi fost soția sa, Natalia, ar fi fost complet singur.

Cristian a început să se întâlnească cu Natalia după ce s-a săturat să fie singur. Deși trebuiau să se căsătorească anul trecut, planurile lor au fost date peste cap din cauza venirii pe lume a băiețelului lor. Iar Natalia și Cristian nu au pierdut deloc timpul, fiind deja părinții a trei copii, scrie The Mirror.

Christian Montenegro, A Colombian Who Has A Relationship With A Cloth Doll

Columbianul își ține la curent urmăritorii cu povestea sa de dragoste și nu pune la suflet ironiile venite din partea internauților. După ce s-a spus că are o relație bizară și că are nevoie de ajutor, Cristian a ripostat: „Dacă nu ar fi fost păpușile, aș fi fost mai singur decât oricine altcineva. Cel puțin am ceva. Cu Natalia mea, mă uit la televizor și vorbesc despre orice. Ei nu știu cât de mult o iubesc”. 

Cristian with his ‘children’

Cristian îi face deseori declarații de dragoste soției sale, îi duce micul-dejun la pat, o sărută cu patos, o ajută să-și aleagă ținutele sau să se machieze. Atunci când Natalia simte nevoia unei schimbări de look, Cristian merge cu ea la salon și se asigură că are parte de tot răsfățul. Mai mult, columbianul a ajutat-o să-și termine și studiile. Tot el îi ia apărarea „femeii” pe rețelele de socializare și îi ceartă pe cei care o numesc păpușă și le cere s-o trateze cu respect. 

Cristian shares details of his relationship on social media

După nuntă, bărbatul i-a făcut o surpriză Nataliei și a dus-o la un salon de tatuaje, acolo unde aleasa sa și-a făcut primul desen și și-a tatuat numele soțului pe braț.

„Bro, nu e reală! Trezește-te”, „Doamne, iartă-ne!”, „Îmi imaginez că a fost foarte dureros pentru ea. Ai grijă să nu se infecteze”, „Clipește de două ori dacă ai nevoie de ajutor”, „Se vede fericirea pe chipul ei”, „Natalia a câștigat la loterie cu un bărbat așa ca tine”, au scris unii dintre urmăritori. 

Quién es Cristian Montenegro, el hombre que se casó con una muñeca? |  KienyKe



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4729342460632