Iulie 06, 2023
Un bărbat şi-a cerut în căsătorie iubita din liceu, pe aeroport, după 60 de ani. Momentul a devenit viral pe TikTok
Un bărbat, de profesie medic, din Statele Unite ale Americii şi-a cerut la bătrâneţe în căsătorie iubita din liceu. Se pare că cei doi s-au cunoscut în urmă cu 60 de ani, și își reluaseră relația de o lună, moment în care bărbatul a decis să o suprindă cu o cerere în căsătorie, chiar pe aeroportul din Florida. Momentul a devenit viral pe TikTok.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Un medic din SUA şi-a cerut la bătrâneţe în căsătorie iubita din liceu. Aceștia s-au cunoscut cu 60 de ani în urmă şi reluaseră relația de o lună, atunci când bărbatul a decis să o suprindă cu o cerere în căsătorie, pe aeroportul din Florida. În acel moment femeia a spus “DA!”, în văzul tuturor celor prezenți în aeroport, scrie spynews.ro

Ei bine, povestea de dragoste din adolescenţă a celor doi a renăscut după 60 de ani, atunci când Thomas şi-a găsit iubita din liceu, pe Nancy.

Totodată, după săptămâni de conversaţii la telefon, bărbatul, de profesie medic, a organizat o surpriză de neuitat pentru Nancy atunci când ea a ajuns în Florida pentru a-l întâlni.

Mai exact, Thomas s-a pus în genunchi la aeroport şi a cerut-o în căsătorie, momentul fiind înregistrat şi devenind viral pe TikTok. Copleșită de emoții, Nancy nu a ezitat și a spus marele "DA!".

Un bărbat şi-a cerut în căsătorie iubita din liceu, pe aeroport, după 60 de ani. Momentul a devenit viral pe TikTok / VIDEO

Mai mult decât atât, bărbatul şi viitoarea sa soţie, Nancy, s-au îndrăgostit în urmă cu aproape şase decenii, pe vremea când erau niște adolescenţi. Și, pentu că povestea lor de dragoste nu a funcţionat la vremea respectivă, cei doi au pierdut legătura, până în urmă cu aproximativ o lună.

Cât despre reîntâlnirea dintre cei doi, care a avut loc în urmă cu aproximativ o lună, cei doi foști îndrăgostiţi şi-au dat repede seama că sentimentele lor unul pentru celălalt s-au păstrat. Ei bine, odată ajunsă pe aeroportul unde se afla bărbatul, ea a fost surprinsă cu un discurs emoționant, asta înainte de a fi cerută în căsătorie.

Un bărbat şi-a cerut în căsătorie iubita din liceu, pe aeroport, după 60 de ani. Momentul a devenit viral pe TikTok / VIDEO

Totodată, în clipul video, distribuit de una dintre pacientele sale, pe nume Jojo, îl putem vedea pe Thomas îmbrăcat la costum și cu un buchet de trandafiri în mână, în așteptarea celei de care s-a îndrăgostit încă din liceu.

Draga mea Nancy, au trecut 60 de ani de când ne-am întâlnit, 56 de ani de când am ieşit împreună, 10 ani de când te-am văzut ultima dată şi 20 de zile de când am început asta. Tu ai fost mereu cea de care am fost îndrăgostit, încă de pe vremea când erai majoretă. Îmi aduci zâmbetul pe faţă, îmi faci inima să tresară.”, a spus Thomas, cu vocea tremurândă de emoţie.

Nancy a început să plângă și a spus rapid „DA!”.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.91673970222473