Martie 13, 2023
Un artist celebru a murit pe scenă, în timpul unui festival! Momentul terifiant a fost filmat de fani
Moment șocant la festivalul Ultra din Africa de Sud! Un artist cunoscut s-a prăbușit pe scenă, în fața fanilor terifiați. Momentul a fost filmat. Ulterior, familia sa a anunțat că muzicianul a murit.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Rapperul sud-african Costa Titch a murit, în acest weekend, după ce s-a prăbușit brusc pe scenă, în timpul unui concert. Artistul, al cărui nume real este Constantinos Tsobanoglou, avea 28 de ani, scrie click.ro

Imagini cu momentul în care Costa Titch este văzut căzând pe scenă, înainte de a fi ridicat de cineva de lângă el, s-au viralizat pe rețelele sociale. În înregistrările video făcute de fani, se poate vedea cum Tsobanoglou se ridică imediat după ce cade, dar câteva secunde mai târziu se prăbușește din nou.

Cu o durere profundă anunțăm decesul lui Costa Tich. Sutem recunoscători celor care au intervenit de urgență și tuturor celor prezenți în ultimele ore din viața sa”, a spus familia lui Tsobanoglou, într-o postare pe Instagram. Declarația nu a menționat și cauza morții artistului.

Organizatorii festivalului la care cânta, Ultra Africa de Sud, au spus că sunt „devastați” de moartea tânărului rapper.

Costa a fost o voce energizantă în scena amapiano din Africa de Sud – un rapper talentat, dansator, cântăreț, compozitor, colaborator și prieten al festivalului”, se arată în declarația transmisă presei de către festivalul Ultra.

Tsobanoglou a fost o adevărată celebritate în Africa de Sud și una dintre cele mai mari vedete ale stilului amapiano - un subgen al muzicii house care a apărut în Africa de Sud, începând cu 2010. Este un hibrid de muzică deep house, jazz și lounge, caracterizat prin sintetizatoare și linii de bas largi cu percuție.

Tsobanoglou s-a născut în Nelspruit în nord-estul Africii de Sud și avusese deja o carieră de succes în dans, înainte de a deveni rapper.

Cântecul „Big Flexa” l-a transformat într-o vedetă în toată Africa, după ce s-a viralizat pe TikTok. Rapperul a colaborat recent cu o casă de discuri începută de muzicianul senegalez-american Akon.

Moartea lui Tsobanoglou vine la o lună după ce prietenul și colaboratorul său, colegul rapper AKA, a murit împușcat.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.55588912963867