Septembrie 30, 2020
Umorul Reginei Elizabeta. Cele mai amuzante replici
Regina Elizabeta a II-a are mereu replicile la ea. Şi când întoarce o vorbă dă dovadă de multă isteţime, iar simţul umorului este mereu la ordinea zilei. O fi şi asta un secret al longevităţii sale. Iată câteva replici amuzante ale suveranei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Potrivit cărții ‚The Wicked Wit Of Queen Elizabeth II’, după ce soția verișorului Reginei, Prințesa Michael of Kent a dezvăluit într-o emisiune că și-ar dori să îi împuște câinii Monarhului, aceasta a spus: „Sunt mai bine educați decât este ea.”

La evenimentul Chelsea Flower Show din 2016, un grădinar i-a explicat Reginei că anumiți crini sunt otrăvitori. La această remarcă, ea a răspuns: „Am primit două buchete săptămâna aceasta. Poate mă vor moartă.”

În 1986 a mers într-o vizită în Noua Zeelandă. Regina şi Prinţul Philip au avut atunci o întâmpinare mai puţin plăcută. Un grup de protestatari au aruncat în ei cu ouă. Mai târziu, la un banchet, ea a remarcat: „Noua Zeelandă este renumită de mult timp pentru produsele lactate, deși ar trebui să spun că eu prefer ouăle de aici la micul dejun.”

În vara aului 2013, Ducesa de Cambridge era însărcinată cu Prinţul George. Când a fost întrebată când va naşte soţia nepotului său, Prinţul William, Regina Elisabeta a răspuns: „Sper că vine în curând pentru că trebuie să plec în vacanță.”

În timpul unui interviu pentru documentarul The Coronation, aceasta a glumit cu Alaistair Bruce despre dificultățile de a purta o coroană: „Nu poți să te uiți în jos pentru a citi discursul. Dacă faci asta, îți rupi gâtul.”

În timp ce se certa cu mama sa, aceasta i-a spus Reginei Elisabeta: „Cine crezi că ești?”, iar Monarhul i-a răspuns: „Regina, mămico, regina.”



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.63188910484314