August 12, 2022
”Trebuie să fac ceva ce am urât din tot sufletul”. Zi grea pentru Irina Rimes. Ce i s-a întâmplat
Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară și are o comunitate impresionantă de urmăritori pe Instagram. Pentru că îi ține la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei de zi cu zi, Irina Rimes a făcut astăzi un anunț important pentru toți cei care îi ascultă muzica.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Irina Rimes a mărturisit pe contul său personal de Instagram că pentru ea ieri a fost o zi destul de grea. Tot celebra cântăreață a spus și care este motivul, așadar astăzi a fost nevoită să anuleze trei concerte.

Zi grea pentru Irina Rimes. Ce i s-a întâmplat

Cântăreața are o relație specială cu publicul și de curând a făcut atmosferă pe scena de la festivalul Untold, unde mii de persoane au fost în extaz. Fanii au filmat-o pe Irina Rimes din toate părțile.

De asemenea, cântăreața a dat de înțeles că și-ar fi dorit din tot sufletul să ajungă la cele trei concerte și să se bucure alături de fanii ei, însă se pare că se confruntă cu probleme serioase de sănătate.

irina rimes – Irina Rimes

Mai mult decât atât, Irina Rimes le-a mai povestit fanilor că lipsește și de pe platourile de filmare, așadar starea de sănătate nu îi permite să facă deloc efort. Deocamdată, Irina Rimes nu a dezvăluit cu ce fel de afecțiuni se confruntă.

Irina Rimes: Unele fane au divorțat de soții lor după piesa „Nu știi tu să  fii bărbat”

Irina Rimes și-a cerut iertare de la fanii ei

Pe de altă parte, Irina Rimes a ținut să își ceară iertare de la fanii care o așteptau cu sufletul la gură să urce pe scenă. Irina Rimes le-a promis, de asemenea, fanilor, că se va revanșa cât mai repede cu putință.

”Azi e o zi tristă, pentru că trebuie să fac ceva ce am urât din tot sufletul și am evitat mereu cât de mult am putut. Din cauza unor probleme de sănătate, sunt nevoită să anulez concertele din Brezoi, Sighișoara și Tușnad. Vreau, pe această cale, să-mi cer iertare de la voi, dar rămân cu promisiunea că ne vom vedea cât de curând posibil”, a scris Irina Rimes pe Instagram.

Sursa - spynews.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.6829741001129