Aprilie 14, 2023
Transformare radicală: Katie Holmes arată cu 20 de ani mai tânără după ce și-a schimbat lookul
Implicată în promovarea celui de-al treilea său proiect regizoral, filmul „Rare Objects”, care se va lansa în data de 14 aprilie, Katie Holmes a participat la o ședință foto pentru revista Glamour, impresionându-și admiratorii cu noul look.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vedeta, în vârstă de 44 de ani, a adoptat un stil mai romantic, aranjându-și părul în bucle lejere, și a optat pentru un machiaj mai îndrăzneț, iar rezultatul a fost incredibil, scrie click.ro

La vederea fotografiilor postate, fanii de pe rețelele sociale au fost instantaneu cuceriți, fiind de părere că arată spectaculos, relatează publicația The Mirror.

Wow, Katie Holmes pare mult mai tânără!”, „De acord, pare cu 20 de ani mai tânără!”, „Parcă întinerește pe zi ce trece”, au reacționat încântați admiratorii actriței.

Katie Holmes întinerind pe zi ce trece / Foto: Instagram, arhiva personală

Dar Katie a fost în centrul atenției și pentru ținutele surprinzătoare pe care le-a purtat în timpul ședinței foto.

Într-o imagine apare într-un top foarte decupat, cu un design îndrăzneț, pe jumătate auriu pe jumătate negru, iar apoi se schimbă într-un corset alb, atipic și provocator asortat cu o pereche de pantaloni de culoare bej închis.

Katie Holmes a abordat un look mai îndrăzneț

Katie Holmes îndrăzneață și provocatoare într-un corset sofisticat / Foto: Instagram

În cadrul unui alt eveniment la care Katie a participat pentru promovarea noului ei film aceasta și-a făcut apariția într-o ținută originală, aproape în întregime neagră, alcătuită din materiale suprapuse și cu diverse structuri. Actrița a abordat un look tineresc purtând un cercel în nas și prinzându-și neglijent părul.  

În cadrul acestei campanii de promovare a peliculei amintite anterior, Katie a povestit despre ascensiunea ei la faimă, a relatat momente referitoare la destrămarea căsătoriei cu Tom Cruise și și-a manifestat dragostea nețărmurită pe care o are pentru fiica ei, Suri.

Talentul actoricesc al vedetei este dublat de vocația sa regizorală  

Katie Holmes afișând un look rebel și tineresc / Foto: Instagram, arhiva personală

Katie Holmes nu este doar o actriță care a cunoscut faima la nivel mondial, ci este și o regizoare de succes. Aceasta a debutat în anul 2015, la Festivalul de Film Tribeca din New York, cu un scurt metraj despre viața Nadiei Comăneci, intitulat „Eternal Princess” (n.r. Prințesa Veșnică).

Acesta a fost urmat de două filme, All We Had lansat în 2016 și Alone Together apărut în anul 2022.

Pelicula Rare Objects”, cel mai recent proiect al actriței, este producția în care Katie s-a implicat trup și suflet, fiind regizor, producător, personaj secundar în cadrul filmului și participând la scrierea scenarului și la promovare.

Filmul prezintă povestea unei tinere care încearcă să își refacă viața și care lucrează într-un magazin de antichități. Producția are la bază romanul lui Kathleen Tessaro, publicat în anul 2016.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.72992205619812