Iunie 23, 2023
Trăiește o experiență de neprețuit și fii parte a Milano Fashion Week cu cardurile premium Mastercard de la Moldindconbank
Îți place să fii mereu în trend, iar lumea modei te fascinează și te atrage? Moldindconbank și Mastercard îți oferă posibilitatea să participi la Fashion Week, desfășurat în perioada 19-25 septembrie 2023 la Milano, Italia.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pentru a avea șansa de a trăi o experiență uimitoare în capitala modei, e necesar să efectuezi cel puțin 15 plăți de minim 1000 de lei fiecare cu cardul premium Mastercard de la Moldindconbank (PudraCard, Platinum Mastercard și World Elite Mastercard), în perioada 23 iunie-31 august 2023. În promoție sunt eligibile plățile efectuate la comercianții din Republica Moldova și din străinătate, precum și tranzacțiile online.

Câștigătorul marelui premiu va fi desemnat în cadrul unei extrageri speciale și va pleca la Milano pentru a participa la cel mai important eveniment de modă al anului și la toate prezentările de colecții vestimentare.

Totodată, am pregătit și 40 de premii intermediare – parfumuri exclusiviste Priceless de la Mastercard. Setul Priceless este format din două parfumuri: Passion și Optimism, care pot fi folosite separat, precum și stratificate, creând astfel o aroma unică. Pentru a intra în tombolele pentru acest premiu elegant și cu arome florale, e suficient să achiți de cel puțin 5 ori în sumă de minim 1000 de lei per tranzacție cu cardul tău premium la fiecare etapă a promoției.

Mai multe plăți, mai multe șanse de câștig!

Detalii în Regulamentul promoției ”Trăiește o experiență de neprețuit și fii parte a Milano Fashion Week cu cardurile premium Mastercard de la Moldindconbank”.

Moldindconbank – mereu alături!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.48010396957397