Martie 17, 2023
Tragedie în showbiz! A murit unul dintre cei mai cunoscuți influenceri - avea numai 35 de ani
Modelul și influencerul Jeff Thomas a murit la 35 de ani. Poliția a anunțat inițial că este vorba despre o sinucidere, dar cazul nu este închis. Cadavrul fotomodelului a fost descoperit într-un bloc de apartamente din Miami, potrivit purtătorului de cuvânt al Departamentului de Poliție din Miami citat de PEOPLE. Ultima postare a influencerului pe Instagram a fost chiar pe data de 8 martie, când își îndemna fanii să își facă obiceiuri sănătoase.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Medicul legist din comitatul Miami-Dade a spus că încă nu a fost stabilită cauza morții, scrie click.ro

Thomas are peste 121.000 de urmăritori pe Instagram și este, de asemenea, fondatorul și directorul One Popsicle, o agenție de consultanță în artă, potrivit profilului său.

Vestea morții sale a fost raportată pentru prima dată de TMZ.

Model Jeff Thomas Dead at 35 - E! Online

Ultima sa postare pe Instagram îl arată într-o piscină în aer liber, în Miami. „O baie rece pe zi îl ține pe doctor departe”, a subtitrat el imaginea, care includea și hashtag-ul „sănătate mintală”.

 

O serie de persoane dragi și-au împărtășit durerea în secțiunea de comentarii a postării.

"A fost o plăcere să fiu partenerul tău. Ai făcut tot ce trebuia să faci pentru a reuși în afacere. Frustrant uneori, dar știam obiectivele tale și pasiunea ta de a ajunge acolo", a scris Gerald Frankowski. "Mai importantă a fost prietenia pe care am dezvoltat-o ​​după aceea. Inima ta a fost întotdeauna la locul potrivit. RIP."

Model Jeff Thomas Dead By Suspected Suicide At 35 - Perez Hilton

„Odihnește-te”, a spus concurentul RuPaul’s Drag Race, Sasha Colby, în timp ce Joe Carozza de la Republic Records a scris: „Zâmbetul tău molipsitor a adus întotdeauna atât de multă bucurie în viața mea. Odihnește-te în pace, dragă băiat ”.

„Odihnește-te în dragoste”, i-au scris fanii lui Jeff Thomas, un influencer și model care se bucura de apreciere. „Zâmbetul tău molipsitor a adus întotdeauna atât de multă bucurie vieții mele”, este un alt mesaj din miile care continuă să apară pe rețelele sociale.

Model Jeff Thomas Dead By Suspected Suicide at 35



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0392615795135