Decembrie 15, 2017
Top fraze celebre din filmul „Pe aripile vântului“
Astăzi se împlinesc 78 de ani de la premiera filmului „Pe aripile vântului”.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 

 Celebrul film „Pe aripile vântului”, distins cu opt premii Oscar şi cu cel mai mare succes de casă din istorie, a avut premieră la 15 decembrie 1939, la Atlanta, SUA. „Pe aripile vântului“, a schimbat industria cinematografică mondială, fiind primul film color.

 

Related image

 

Legendarul film a scris istorie și la gala premiilor Oscar din 1940, atunci când actrița Hattie McDaniel, a fost prima artistă de culoare recompensată de Academia Americană de Film.

 

Related image

 

Vă propunem:

Top Fraze celebre din filmul „Pe aripile vântului“

 

„Frankly, my dear I don’t give a damn” a fost votata de criticii de film în diverse sondaje drept cea mai buna replica din cinematografie.

 

"I`ll think about it tomorrow" (Mă voi gândi mâine la asta) este replica pe care o folosea tot timpul Scarlett, atunci când avea de-a face cu situații critice care o copleșeau.

 

 

"After all, tomorrow is another day" (Până la urmă, este și mâine o zi) este concluzia la care ajunge Scarlett, la finalul filmului, și probabil una dintre cele mai memorabile și profunde replici din film. 

 

Pe aripile vântului“, este filmul cu cele mai mari încasări ale tuturor timpurilor, peste 1.400.000 de dolari. Producția intră în top 100 cele mai de succes filme din toate timpurile.

 

Related image



citeste și
SQL exec time = 1.1496758460999