August 23, 2024
Top 19 destinații de vacanță preferate ale celebrităților

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vedetele de la Hollywood își petrec vacanțele în locații exclusiviste și luxoase din întreaga lume. Recunoscute pentru combinația lor de lux, frumusețe naturală și intimitate, destinațiile de vacanță preferate ale celebrităților sunt perfecte pentru relaxare și amintiri de neuitat.

Malibu, California

Fiind aproape de Los Angeles, Malibu este o destinație preferată pentru mulți actori și vedete. Plajele private și vilele luxoase oferă intimitate și confort, scrie alistmagazine.ro

St. Barts, Caraibe

Această insulă este cunoscută pentru stațiunile sale de lux și atmosfera sa exclusivistă. Celebrități precum Leonardo DiCaprio și Beyoncé au fost văzute aici.

Cabo San Lucas, Mexic

Cabo atrage multe vedete datorită resorturilor de lux și a peisajelor spectaculoase. Este un loc ideal pentru relaxare și petreceri private.

Amalfi Coast, Italia

Coasta Amalfi este una dintre cele mai pitorești destinații din Europa. George Clooney deține o vilă pe Lacul Como, care este în apropiere, și mulți alți actori aleg această regiune pentru vacanțe romantice.

Ibiza, Spania

Cunoscută pentru viața de noapte vibrantă, Ibiza este o destinație de top pentru vedete precum Kate Moss și Justin Bieber. Insula oferă și plaje superbe și retrageri private.

Bora Bora, Polinezia Franceză

Un paradis tropical preferat de vedete precum Jennifer Aniston și Nicole Kidman. Aici, bungalourile deasupra apei oferă o experiență unică și exclusivistă.

Aspen, Colorado

Când vine vorba de vacanțele de iarnă, Aspen este o destinație de top pentru schi și relaxare în munți. Vedete precum Mariah Carey și Goldie Hawn dețin case aici.

Mykonos, Grecia

Insula grecească Mykonos este populară pentru peisajele sale frumoase și atmosfera vibrantă. Este frecventată de vedete precum Lindsay Lohan și Gerard Butler.

Hawaii, SUA

Insulele Hawaii, în special Maui și Oahu, sunt destinații preferate pentru relaxare și surfing. Celebrități precum Oprah Winfrey și Will Smith petrec adesea vacanțe aici.

Paris, Franța

Orașul Luminilor este o destinație clasică pentru vacanțe romantice. Vedete precum Kim Kardashian și Kanye West au fost surprinse de multe ori bucurându-se de frumusețea Parisului.

Tulum, Mexic

Această destinație boemă și relaxantă de pe coasta Caraibelor atrage vedete precum Demi Moore și Jared Leto. Tulum este cunoscut pentru plajele sale superbe, ruinele mayase și vibe-ul eco-chic.

Marrakech, Maroc

Orașul exotic Marrakech este o destinație populară pentru vedete precum Madonna și Katy Perry. Aici, celebritățile se bucură de luxul riad-urilor tradiționale și de atmosfera vibrantă a piețelor locale.

Santorini, Grecia

Insula Santorini, cu casele sale albe și apusurile spectaculoase, este un loc preferat pentru relaxare și romantism. Vedete precum Angelina Jolie și Brad Pitt au fost văzute bucurându-se de peisajele magnifice ale insulei.

Phuket, Thailanda

Phuket este una dintre cele mai populare destinații din Asia pentru vedete, oferind plaje superbe, resorturi de lux și o viață de noapte vibrantă. Leonardo DiCaprio și Rihanna au fost surprinși relaxându-se aici.

St. Tropez, Franța

Această destinație exclusivistă de pe Riviera Franceză este cunoscută pentru yachturile sale de lux și petrecerile strălucitoare. Vedete precum Jay-Z și Beyoncé sunt frecvent vizitate în St. Tropez.

Bali, Indonezia

Insula Bali este renumită pentru retreat-urile sale spirituale, plajele superbe și cultura vibrantă. Celebrități precum Julia Roberts și Chris Hemsworth aleg Bali pentru a se relaxa și a se reconecta cu natura.

Seychelles

Acest arhipelag din Oceanul Indian este un adevărat paradis tropical, preferat de vedete precum Prince William și Kate Middleton, care și-au petrecut luna de miere aici. Seychelles oferă intimitate, peisaje spectaculoase și plaje albe izolate.

Gstaad, Elveția

Gstaad este o destinație montană exclusivistă unde vedete precum Madonna și Valentino Garavani vin pentru a se bucura de schi, dar și de luxul chalet-urilor elvețiene.

Tahiti, Polinezia Franceză

Tahiti este o destinație exotică și izolată, ideală pentru cei care doresc să evadeze din agitația orașului. Vedete precum Marlon Brando (care a deținut o insulă aici) și Charlize Theron au ales Tahiti pentru a se relaxa în intimitate.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.63553643226624