Noiembrie 30, 2023
The Motans și Delia, un nou videoclip spectaculos! Fanii au fost cuceriți

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Delia şi The Motans au colaborat şi în 2019, pe o piesă cu videoclip memorabil, "Rămâi". La momentul apariţiei acelui clip, un astfel de proiect video cu vibe de poveste de dragoste tragică nu mai fusese încercat la noi. Artiştii au mai colaborat şi pe melodia "Weekend" în 2017, dar şi pe "Zilele de Luni", în 2023, scrie infomusic.ro

Acum cu "Tu O'Clock" peisajul e complet şi muzicienii sunt deja perfect sincronizat. S-a văzut de altfel asta live la Radio ZU, când au cântat împreună noua piesă, pe 28 noiembrie 2023. Revenim totuşi la noul single, ale cărui versuri sunt semnate The Motans, Costel Domințeanu, în vreme ce Florian Rus s-a ocupat de muzică. Costel Domințeanu (DOMINO) e responsabil cu producţia.

Videoclipul este aidoma unui vis, iar de regie s-a ocupat Bogdan Păun, responsabil şi cu scenariul său, co-scris cu The Motans. De altfel, Denis Roabeş le-a spus fanilor de la Zu că a început să scrie altfel de când e tată. Muzica nouă va sosi peste un an şi jumătate şi artistul ne-a promis un album numit "La Vita e Bella".

Delia vine după o lansare a albumului "FLEX", în cadrul unui super show organizat pe 21 noiembrie 2023 la MINA Museum. Materialul cuprinde 13 piese şi evenimentul de lansare i-a adus pe scenă pe HVNDS, cu care Delia are piesa "SKNDL", dar şi pe Oana Matache, cu care Delia cântă piesa "Jimmy Samurai". A mai apărut şi Antonia, care are un cameo în clipul lui "Jimmy".



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84322690963745