Februarie 12, 2024
Sub egida UNESCO, Aquarelle FM și postul de radio Mestiza Junin din Argentina și-au transmis mesaje video de salut de Ziua Mondială a Radioului

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Aquarelle FM sărbătorește Ziua Mondială a Radioului într-un mod inedit și este unicul post din Republica Moldova, care apare pe harta interactivă UNESCO, prin intermediul căreia stațiile de radio și alți difuzori din întreaga lume se pot conecta între ei după o înregistrare prealabilă.

Pe 13 februarie, în emisie directă pe 90,7 FM și online pe www.aquarellefm.md/live/, inclusiv pe rețelele noastre de socializare Facebook și Instagram (aquarellefm.radio), vei avea parte de o zi specială, dedicată acestui eveniment.

Pe parcursul zilei vei afla curiozități despre radio de care nu ai știut, iar între 12:00 - 13:00 vei putea asculta un playlist nemaipomenit cu cele mai difuzate piese la radio din anii 1950 și până în prezent!

Urmărește rețelele noastre de socializare

Aquarelle FM și postul de radio Mestiza Junin din Argentina și-au transmis reciproc mesaje video de salut de Ziua Mondială a Radioului. Filmulețele video vor fi disponibile pentru a fi vizionate pe Facebook și Instagram.

Ziua Mondială a Radioului 2024 marcată prin conectarea posturilor de radio la nivel mondial

Organizația Națiunilor Unite pentru Educație, Știință și Cultură (UNESCO) face posibilă conectarea stațiilor de radio din întreaga lume pentru realizarea unor transmisiuni comune.

Astfel, UNESCO a dezvoltat o hartă interactivă prin intermediul căreia stațiile de radio și alți difuzori, care celebrează Ziua Radioului 2024, se pot conecta între ei după o înregistrare prealabilă.

Temele și formatele transmisiunilor pot fi diverse: coproducții, conversații în direct sau preînregistrate, interviuri cu invitați ori jurnaliști de la posturile respective, podcasturi, play list-uri comune sau altele. Aceste programe urmează să fie transmise de Ziua Radioului sau înainte de 13 februarie.

13 februarie a devenit Ziua Mondială a Radioului, fiind proclamată în 2011 de către toate statele membre ale UNESCO și adoptată în 2012 de Adunarea Generală a Națiunilor Unite ca Zi Internațională a ONU, în vederea promovării pluralismului și a diversității media.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.52416729927063