Octombrie 07, 2020
Tatiana Heghea, într-o confuzie totală. Ce i s-a întâmplat
Tatiana Heghea s-a confruntat cu o confuzie, pe care a împărtășit-o, fărră ezitare admiratorilor săi din online. Se afla la volanul mașinii când, pe-un moment, a avut parte de o situație bizară. I-a provocat amuzamentul.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

”Mor de râs! Eram aici, la o intersecție, și dacă îl mai țineți minte pe Valeriu Streleț, l-am văzut la volanul unei mașini. M-am prins că mă uitam în direcția lui. Mi s-a părut că e domnul Putin. Și pentru o secundă m-am uitat și mai îndrăzneț. Ce mai seamănă!”, a povestit Tatiana. 

Interpreta cerut și părerea comunității sale pentru a-i confirma că cei doi au trăsături comune. ”Altfel o să cred că o iau razna”, a adăugat ea, amuzată de situația în care s-a pomenit. 

Nu este prima dată când Valeriu Streleț este confundat cu Vladimir Putin. În 2015, în perioada când acesta era prim-ministru al țării noastre a fost încurcat cu liderul de la Kremlin la Adunarea generală ONU, desfășurată la New York. Atunci Streleț ar fi fost escortat de stafful tehnic în locul destinat președintelui rus. Ulterior, fostul deputat PLDM a recunoscut că nu s-a simțit confortabil să fie confundat cu Putin, explicând la vremea respectivă că fiecare are identitatea și personalitatea sa. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4644031524658