Martie 15, 2022
Roman Abramovici, îndrăgostit de o ucraineancă mai tânără decât el cu 27 de ani
Roman Abramovici, oligarhul rus sancționat dur de Occident după ce Vladimir Putin a decis invadarea Ucrainei, este din nou în centrul atenției. De această dată, însă, presa internațională scrie că omul de afaceri ar avea o relație cu o tânără în vârstă de doar 25 de ani, care are origini ucrainene.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Potrivit Daily Mail, oligarhul rus care a primit numeroase sancțiuni după ce Vladimir Putin a decis invadarea Ucrainei, printre care blocarea conturilor și suspendarea dreptului de a vinde clubul de fotbal Chelsea, ar avea o relație cu o actriță pe nume Alexandra Korendiuk, care a apărut, de asemenea, la o emisiune TV din Rusia.

”Noua iubită a lui Roman Abramovici este foarte interesantă. La începutul anului, au apărut tot mai multe zvonuri cum că oligarhul rus este într-o relație cu Alexandra Korendyuk.

Cine este Alexandra Korendyuk, femeia din viața lui Roman Abramovich. Presa  din Rusia: ”E ironic”

Sunt foarte puține informații despre tânără, dar se presupune că este fondatoarea unei companii în industria muzicală.

De asemenea, iubita lui Abramovich își încearcă norocul și în actorie.”, a declarat Bozena Rynska pentru The Sun, precizând, de asemenea, că tânăra ar avea origini ucrainene. Alexandra Korendyuk 

Roman Abramovich ha una storia segreta con un'attrice di origini ucraine, Alexandra  Korendyuk- Corriere.it

Roman Abramovici, o viață sentimentală tumultuoasă

În vârstă de 55 de ani, miliardarul rus are în palmares o viață amoroasă tumultuoasă. Acesta a fost căsătorit de trei ori și are șapte copii. Prima dată între 1987 și 1990 cu Olga Yurevna Lysova, a doua oară cu Irina Malandina, între 1991 și 2007, iar a treia oară cu Dasha Zhukova, între 2008 și 2017.

Ce sancțiuni a primit Roman Abramovici după ce Rusia a invadat Ucraina

Abramovici se numără printre şapte oligarhi ruşi supuşi sancţiunilor britanice, ceea ce înseamnă că activele sale, în principal proprietăţi, avioane private şi elicoptere vor fi blocate, fără să existe posibilitatea să fie efectuată vreo tranzacţie financiară cu acestea.

De asemenea, măsura blochează planurile lui Abramovici de a vinde clubul din Premier League Chelsea, plasând efectiv actualii campioni europeni sub control guvernamental. Echipa poate continua să joace, dar guvernul spune că este deschis să vândă clubul atâta timp cât Abramovici nu va beneficia de vânzare, informează News.ro.

Sursa: peroz.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.5331747531891