Septembrie 26, 2023
Sophia Loren, transportată de urgență la spital și supusă unei intervenții chirurgicale. Ce s-a întâmplat cu celebra actriță
Sophia Loren, în vârstă de 89 de ani, a fost transportată de urgență la spital și operată, duminică, după ce a suferit o căzătură gravă în casa ei din Geneva, Elveția.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vedeta de la Hollywood, în vârstă de 89 de ani, s-a ales, în urma căzăturii, cu mai multe fracturi la șold și la femur după ce a căzut în baia casei sale în acest weekend.

Fiii Sophiei, Carlo Jr., în vârstă de 55 de ani, și Edoardo, în vârstă de 50 de ani, au fost alături de ea de-a lungul  experienței din spital, potrivit The Hollywood Reporter.

Lanțul de restaurante al actriței care îi poartă și numele a anunțat duminică printr-o postare publicată pe Instagram că intervenția chirurgicală a fost un „rezultat pozitiv”. 

 „O căzătură în casa ei din Geneva, suferită astăzi (n.r. ieri) i-a cauzat doamnei Loren fracturi de șold. Operată cu un rezultat pozitiv, va trebui acum să respecte o scurtă perioadă de recuperare și să urmeze un drum către reabilitare.

Din fericire, totul a mers bine și doamna se va întoarce la noi foarte curând. Întreaga echipă de la Restaurantul Sophia Loren profită de această ocazie pentru a-i ura însănătoșire grabnică", este postarea pe care au pus-o angajații săi pe o rețea de socializare.

蘇菲亞羅蘭首度來台!百年來最偉大女演員曝好萊塢秘辛 | ETtoday星光雲 | ETtoday新聞雲

Urmează un proces lung de reabilitare pentru a se recupera după operație

Postarea prin care a fost anunțată operația celebrei actrițe a fost inundată de sprijinul fanilor ei devotați, urându-i vedetei o însănătoșire grabnică.

Sophia trebuia să deschidă marți o a patra sucursală a lanțului său de restaurante în Bari, Italia. Ea urma să primească și cetățenia de onoare din partea orașului.

Evenimentele au fost anulate la fel ca și celelalte angajamente publice viitoare ale ei, potrivit publicației.

Aceasta a raportat că Sophia va avea o scurtă convalescență înainte de a trece printr-un lung proces de reabilitare pentru a se recupera după operație.

News: Sophia Loren has been rushed to hospital to undergo emergency surgery after suffering a bad fall at her home in Geneva, Switzerland

Care este cel mai recent rol al Sophiei Lauren

Sophia Loren a apărut cel mai recent în filmul Netflix din 2020 The Life Ahead, regizat de fiul ei Edoardo. Cu acest rol ea a și câștigat premiul David di Donatello pentru cea mai bună actriță. Sophia joacă rolul unui supraviețuitor al Holocaustului care se leagă de un imigrant nigerian de 12 ani.

Vorbind pentru Ew.com, ea a explicat: „Îmi place atât de mult lumea filmului. Vreau să o fac pentru totdeauna. Știu că este greu să găsești povești bune, dar uneori mă îndrăgostesc de cele potrivite. Intenționez să fac filme pentru totdeauna".

La începutul acestui an, Sophia Loren a fost desemnată drept una dintre cele mai bune actrițe ale cinematografiei clasice de la Hollywood. Este singura actriță în viață de pe listă.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75554800033569