Februarie 10, 2023
Solistul The Motans a dezvăluit un lucru neașteptat. Ce vrea să facă după 40 de ani
The Motans este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din Moldova, dar și România. El a cucerit publicul prin piesele și talentul său, dar lucrurile nu se opresc aici. Își dorește să înceapă un nou capitol în viața sa, dar așteaptă până la vârsta de 40 de ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Denis Roabes, cunoscut ca și The Motans este unul dintre cei mai cunoscuți artiști muzicali de la noi din țară. Acesta impresionează prin versurile sale pline de pasiune și iubire cei mai mulți ascultători. De data aceasta, el a mărturisit că are un nou plan pentru viitor, chiar pe contul colegei sale, Alina Eremia, scrie spynews.ro

Ce planuri are The Motans pentru viitor

Deși este originar din Republica Moldova, Denis Roabeș a reușit să cucerească publicul din România prin piesele lansate. Acesta reușește să emoționeze publicul cu ajutorul versurilor sale, astfel că a devenit unul dintre cei mai ascultați artiști.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi interior

Pe contul de Instagram al Alinei Eremia, el a dezvăluit un lucru neașteptat. Cum versurile sunt compuse de către el, artista l-a întrebat dacă va lansa un volum de poezii.

The Motans a surprins-o cu răspunsul pe care l-a oferit. El nu-și dorește să lanseze un volum de poezii, ci va începe să scrie proză după vârsta de 40 de ani.

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, persoane în picioare, persoane cântând la instrumente muzicale şi interior

Se pare că fanii mai au de așteptat pentru a citi creațiile compuse de el. Până în acel moment, se pot delecta cu piesele sale artistice.

”Denis, te-ai gândit vreodată să lansezi un volum de poezii?”

”Nu, dar după 40 de ani planific să scriu, gen proză.”

”Noi toți așteptăm ”

”Adică chiar vreau să fac asta. Deja scriu”, a fost dialogul dintre Alina Eremia și The Motans.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Cine l-a susținut pe Denis Roabeș în cariera sa

Se spune că în spatele unui bărbat puternic stă o femeie și mai puternică. Acest lucru se aplică și în cazul lui The Motans. Artistul a fost sprijin în cariera sa muzicală de către mama sa, care l-a lăudat și i-a fost aproape în mod continuu. Recunoaște că a fost un copil ascultător și a luat de bune sfaturile pe care le-a primit, atât de la cea care i-a dat viață, cât și de cei din jurul său.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.80815720558167