August 25, 2023
Sandra Bullock, decizie importantă după moartea lui Bryan Randall. Ce vrea să facă vedeta cu cenușa partenerului ei
Sandra Bullock, faimoasa actriță în vârstă de 59 de ani, a ales să onoreze memoria partenerului său, Bryan Randall, printr-un gest care va rămâne viu în inimile celor care i-au cunoscut povestea. După ce iubitul ei a pierdut bătălia cu scleroza laterală amiotrofică, vedeta a decis să-și ia rămas bun într-un mod profund. Ce vrea să facă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actrița Sandra Bullock, în vârstă de 59 de ani, a făcut publică decizia sa de a se întoarce la locul special din Bahamas, cunoscut sub numele de Three Bees, pentru a împlini ultima dorință a partenerului său Bryan Randall, care a pierdut lupta cu scleroza laterală amiotrofică pe 5 august 2023, la vârsta de 57 de ani. Acțiunea vine ca o dovadă a dragostei lor neîncetate și a legăturii puternice pe care au avut-o

Three Bees, insula care a fost martoră la momente fericite și pline de semnificație pentru cuplul Bullock-Randall, a fost aleasă de actriță ca locul unde va împrăștia cenușa iubitului său în apele mării.

Sandra Bullock's Partner Bryan Randall Dead At 57

Potrivit unei surse apropiate de actriță, acest loc a fost mereu special pentru cei doi. Insula a devenit refugiul lor personal, un sanctuar al iubirii lor în care au trăit momente de bucurie alături de copii și prieteni.

Sandra Bullock Is Reportedly Planning on Saying Goodbye to Late Partner Bryan  Randall in This 'Magical' Place of Theirs

Cei doi nu au făcut nunta

Sandra Bullock și Bryan Randall nu au oficializat relația lor prin căsătorie, dar au marcat angajamentul lor într-o ceremonie intimă desfășurată pe plaja din Bahamas, în ultima zi a anului 2017. Cu toate că nu au fost căsătoriți pe hârtie, iubirea lor a fost profundă și autentică.

Who was Sandra Bullock's partner, Bryan Randall? | The Sun

Gestul lui Sandrei Bullock reflectă dragostea și respectul profund pe care îl purta pentru Bryan Randall și pentru locul care a însemnat atât de mult pentru ei ca cuplu.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.58829545974731