Iulie 14, 2024
Rutină draconică la 60 de ani. Courtney Cox nu se lasă: ”Nu-mi place vârsta, dar aleg să fac ceva!”
Delăsarea e o alegere. Monica din Friends nu se lasă, nici la 60 de ani. Muncește draconic să arate bine. Și le-a arătat și fanilor ce.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Recent, a schimbat prefixul, iar perspectiva vârstei care începe cu 6 nu o încântă prea tare, desigur.

Toată viața a fost o femeie frumoasă, chiar dacă la un moment dat s-a lăsat sedusă mult prea mult de corecțiile estetice chirurgicale, scrie okmagazine.ro

Speriată de riduri mai ales când lumea are aşteptări mari de la vedete, şi Courtney Cox a acceptat să îşi facă injecţii ce promit întinerirea, dar din păcate nu au făcut decât să o transforme în rău. Însăşi vedeta recunoaşte că arăta foarte ciudat.

Bruneta din Friends e de părere că niciodată nu şi-ar mai face astfel de proceduri. Ea a declarat ”Sunday Times Style Magazine”: ”Vine o perioadă când începi să nu te mai recunoşti. Mi-am dat seama că mă schimb, că îmbătrânesc. Şi am început să-mi vânez tinereţea. Nu am vrut să dau drumul anilor frumoşi să plece atât de repede. Nu mi-am dat seama cât de mult mă schimbau injecţiile. Acum nu aş mai face această greşeală”, a recunoscut ea cu regret. Şi este decisă să îmbătrânească graţios.

Ei bine,  Courteney Cox este o leoaică, când vine vorba de conservarea tonusului. Căci este simplu, nu ai voie să îl pierzi.

Courteney Cox a împlinit 60 de ani, Instagram (6) PNG

Este deja un lucru știut că o musculatură dezvoltată și întreținută amână îmbătrânirea. Tocmai de aceea, starul care a jucat-o în Friends pe Monica nu își neglijează antrenamentele și rutina draconică. Are acasă o sală de sport, greutăți și gantere, dar și criosaună, o metodă excelentă de prezervare a tonicității

Courteney Cox a împlinit 60 de ani, Instagram (4) PNG

Courteney Cox le-a exemplificat fanilor cât este de muncitoare, atunci când vine vorba de sport. Actrița s-a afișat în costum de baie, etalând un abdomen de invidiat.

Mai mult, în paralel a avut grijă să-și aplice o mască pe față, iar efectele terapeutice ale acesteia să le potențeze cu o mască cu raze infraroșii.

”A fost ziua mea, nu sunt înnebunită de fericire, nu mă încântă numărul din buletin, însă ai datoria să faci tot ce ține de tine pentru a îmbătrâni frumos”, a fost mesajul motivațional al vedetei

Courteney Cox a împlinit 60 de ani, Instagram

Courteney Cox a împlinit 60 de ani, Instagram

Courteney Cox a împlinit 60 de ani, Instagram



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.82162690162659