Mai 17, 2023
Rosie Huntington, super sexy la braţul lui Jason Statham la premiera Fast&Furious
Una dintre cele mai senzuale prezenţe de pe covorul roşu de la Roma a fost cea a soţiei starului din seria "The Transporter".

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Frumoşi şi discreţi. Aşa se prezintă soţii Rosie Huntington Whiteley şi Jason Statham, ale căror apariţii pe covorul roşu sunt destul de rare, dar bine gândite. De data aceasta, am avut ocazia să-i vedem la Roma, la lansarea celui mai nou film din franciza "Fast & Furious", al cărui producător este Vin Diesel, okmagazine.ro

Al zecelea film din serie promite să fie la fel de plin de suspans şi de adrenalină şi, ce e şi mai important, nu va fi ultimul "Fast & Furious"!

În cinstea decanului seriei, "Fast X", Jason Statham şi-a făcut apariţia pe covorul roşu desfăşurat în faţa magnificului Colloseum având-o la braţ pe frumoasa lui soţie, care i-a dăruit şi doi copii. Iar Rosie Huntington Whiteley, ca manechin de top şi unul dintre "îngerii" de la Victoria's Secret, n-a dezamăgit, etalând o formă fizică incredibilă, dar şi o ţinută pe măsura senzualităţii ei.

Rosie Huntington Whiteley

Îmbrăcată într-o rochie neagră cu corset tip bustieră, creaţie a casei de modă Dolce&Gabbana, frumoasa Rosie Huntington-Whiteley şi-a expus formele cu ajutorul decupajelor şi a transparenţelor. Dresurile negre transparente, revenite puternic în fashion, au fost purtate, cumva, "în pereche" cu mănuşile lungi, la fel de transparente, care i-au dat o notă de eleganţă vintage, conturându-i braţele şi superbele-i picioare lungi şi tonifiate. Pe lângă sandalele simple cu barete subţiri, unicul accesoriu strălucitor a fost o mini-poşetă metalică, sub formă de casetă, care a dat plusul de glam necesar.

Rosie Huntington Whiteley

Rosie Huntington Whiteley

De cealaltă parte, Jason Statham a îmbrăcat un costum în dungi foarte elegant, tipic italienesc, cu cămaşa încheiată până la gât şi pantofi cu talpa groasă. Un look sobru, all black, elegant şi modern în acelaşi timp, specific garderobei starului din "Crank", "The Transporter", "The Expendables" şi "Fast & Furious".

Rosie Huntington Whiteley

Rosie Huntington Whiteley Wore Dolce & Gabbana To The 'Fast X' Rome Premiere



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.68909692764282