Decembrie 01, 2023
Rona Hartner este condusă pe ultimul drum pe 1 decembrie. Imagini emoționante
Rona Hartner este condusă pe ultimul drum vineri, 1 decembrie, după ce s-a stins din viață pe 23 noiembrie, în Franța. Artista este înmormântată la cimitirul Bellu Catolic din București, așa cum a fost dorința ei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Miercuri, 29 noiembrie, într-o atmosferă plină de tristețe, a avut loc depunerea sicriului cu trupul neînsuflețit al celei mai îndrăgite artiste, Rona Hartner, la capela Cimitirului Bellu Catolic din București. La vârsta de 50 de ani, Rona Hartner a pierdut lupta cu boala, stingându-se din viață pe patul unui spital din Franța. Diagnosticată în luna iulie a acestui an cu cancer la plămâni și metastaze pe creier, artista a lăsat în urma sa multă durere, scrie avantaje.ro

Evenimentul emoționant a adunat prieteni, familie și admiratori ai Ronei Hartner, toți aducând omagii artistei. Sicriul a fost depus miercuri la capela Cimitirului Bellu Catolic, iar cei care au iubit-o și care au apreciat-o au venit să-și ia rămas-bun de la artistă.

rona-hartner-profimedia-2

 Familia artistei a făcut efortul de a veni în țară pentru a-și lua rămas-bun de la Rona.

Artista și-a exprimat dorința de a fi înmormântată lângă rudele sale, alături de străbunici, bunici și tatăl său, care s-a stins din viață în anul 2016.

„Sunt Rinda,
Cu lacrimi in ochi va scriu sa va dau detalii pentru inhumarea surorii mele.
Rona va pleca luni din Toulon catre țara ei iubită, va fi la capela din cimitirul Belu catolic din Bucuresti de miercuri până vineri la 12, cand o sa o conducem pe ultimul drum sa se odihneasca alaturi de stramosii noștri'
, a scris Rinda pe pagina de facebook a Ronei.

Rona Hartner a murit la vârsta de 50 de ani, după ce a fost diagnosticată cu cancer pulmonar și metastaze la creier. Exuberantă, exotică, plină de energie și cu o viață demnă de un film, Rona Hartner și-a deschis ușa către o parte din sufletul său, anul trecut, în emisiunea „În Oglindă', realizată de Mihai Ghiță și difuzată pe canalul de YouTube theXclusive.

Mesaje emoționante pe coroanele de flori

Oamenii dragi Ronei, care au fost să îi aprindă o lumânare, la priveghi, au publicat pe Facebook imagini de la capela Cimitirului Bellu Catolic. Pe crucea Ronei au fost așezate crenguțe de brad, iar pe sicriu au fost lipite poze cu artista.

În prim plan se vede coroana din garoafe albe, depusă de frații ei, care au scris un mesaj emoționant pe panglică: „Dormi în pace, surioara noastră dragă. Rinda și Reon”. Un mesaj dureros este și cel din partea mamei și a fiicei: „Îngerul nostru, drum lin între îngeri. Mama și fiica”. „Rona, nu te vom uita niciodată”, este mesajul de adio din partea nepoților.

inmormantare-rona-hartner-3 

inmormantare-rona-hartner-1 

inmormantare-rona-hartner-2 

priveghi-toulon-rona-hartner



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67775964736938