Aprilie 19, 2024
Videoclipul "Ritmul meu color": O poveste muzicală și dramatică a trupei Delta Pe Obraz

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În universul artistic al trupei Delta Pe Obraz, muzica și dramaturgia se întâlnesc într-o armonie inedită, iar ultimul lor videoclip, "Ritmul meu color", este o ilustrare captivantă a acestei simbioze. Regizat de talentatul Victor Detto, videoclipul îi are în rolurile principale pe Gheorghe Gușan și Olga Anghelici.

Inspirat de capodopera dramaturgică a lui Anton P. Cehov, videoclipul și piesa își extrag esența din profunzimea psihologică a personajelor din "Unchiul Vanea". "Ne-am imaginat cum decurg zilele celor două personaje - unchiul Vanea și nepoata lui, Sonia - pierduți într-o rutină și într-o iluzie construită de alții. Fiecare își caută 'la orice oră târzie, acea inimă, care ar bate în ritmul lor color'", explică Delta Pe Obraz, oferind o viziune contemporană asupra tematicilor clasice.

Pentru trupă, albumul "RITM COLOR" reprezintă un studiu asupra propriei identități artistice. Îmbinând elemente din copilăria trupei, cu influențe de rock clasic alternativ, și experimentând cu sunete electronice, materialul muzical este perceput ca o tranziție spre noi orizonturi sonore. "S-a mizat pe calitate și nu pe cantitate", afirmă membrii trupei, subliniind atenția acordată construcției dramaturgice a fiecărei piese, astfel încât să devină o continuare firescă a precedentelor.

 

Cei doi actori - Olga ANGHELICI și Gheorghe GUȘAN - interpretează aceste roluri și în spectacolul ,,Unchiul VANEA,, în regia lui Dumitru ACRIȘ. Spectacol, pe care, încă îl poți vedea la Teatru Satiricus din Chișinău.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.9179248809814