Mai 08, 2018
Randi este cu piciorul în ghips. Află ce i s-a întâmplat artistului din România!
Interpretul din România, Randi, și-a luxat piciorul în urma unei partide de fotbal. Artistul susține ca a fost o victimă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

După ce a jucat o partidă de fotbal, Randi s-a ales cu piciorul fracturat. Interpretul stă acum la pat, și i s-a pus ghips. El trebuie să stea cu ghips timp de trei săptămâni, abia la data de 20 mai, ghipsul îi va fi scos. Randi și-a anulat aparițiile la tv și radio. 

 

 

A post shared by Randi (@randi_tefas) on

 

“Am piciorul în ghips. Am fost o victimă, la fotbal s-a întâmplat. Cineva m-a luat prea tare, el juca foarte bine, a jucat puternic, dar nu e vina lui. E un prieten, prin cunoştinţe. Mă voi duce aşa la concerte, dau dovadă de dedicaţie. Am junghiuri, nu vreau să ţin ghipsul 3 săptămâni, nu vreau să îl ţin atât. Pe ghips s-a semnat nepotul meu şi apoi a venit nepoata mea şi a stricat tot. Nu vreau să îmi pun glezna în pericol pentru plăceri pasagere” a spus Randi 

Amintim că, Andrei Ștefan Ropcea, cunoscut sub numele scenic - Randi, este cântăreț și producător muzical din România. În anul 2005, împreună cu Marius Moga, au întemeiat proiectul muzical - Morandi, care a prins la public, și a ajuns și peste hotarele țării, ca unul din cele mai adorate proiecte muzicale din România. Cariera solo, Randi și-a început-o în anul 2011. Tot în anul 2011, Randi și-a deschis propria casă de discuri - Famous Production. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.66861772537231