Mai 08, 2018
(POZE) Radu Vîlcan surprins alături de fostul iubit al Adelei Popescu la o petrecere!
Radu Vâlcan s-a întâlnit în acest weekend cu fostul logodnic al soției sale, la o petrecere. Cei doi nu s-au abținut, și au făcut o poză împreună.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Toată lumea știe, că acum zece ani, prezentatoarea și interpreta Adela Popescu, se iubea cu actorul Dan Bordeianu. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare a primei telenovele din România "Numai iubirea". Adela și Dan s-au despărțit pentru că Bordeianu o înșelase chiar în timpul filmărilor, în cabina vecină. Chiar dacă a trecut atâta timp de-atunci, totuși, prima iubire nu se uită niciodată. 

 

În acest weekend, Radu Vâlcan, actualul soț al Adelei Popescu era împreună cu Dan Bordeianu la o petrecere. Cei doi nu s-au sfiit, nu s-au urât, ci au făcut o poză împreună. Cât curaj! Radu Vâlcan a postat poza pe contul său de Instagram, și a scris: "M-am întâlnit cu un om talentat"... 

 

 

A post shared by Radu Valcan (@raduvalcan) on

 

Fanii i-au bombardat cu diverse comentarii, poza a acumulat peste 9 mii de like-uri.

 

"Oameni civilizați ! Bravo vouă ! Asta da dovadă de inteligență!",

"Respect!!! Barbati adevarati.",

Doamne, deci nu pot să cred...! Bravo!"

 

Printre ei, însă, nu se numără și Adela Popescu, care a evitat să de-a like la această postare, în care au apărut cei doi bărbați din viața ei.  

 


 

Amintim că, Adela Popescu și Radu Vâlcan formează un cuplu din anul 2010, s-au căsătorit cu cinci ani mai târziu, și au devenit părinți în anul 2016. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.77904415130615