Noiembrie 02, 2021
Putin are o slăbiciune pentru Natalia Oreiro? Preşedintele rus tocmai i-a acordat cetăţenia rusă
Celebra actriţă de telenovele, Natalia Oreiro, a devenit cetăţean rus, ea declarându-şi deschis dragostea pentru Rusia încă de acum câţiva ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vedeta a prezentat o cerere pentru primirea cetăţeniei în iunie 2016, potrivit portalului Gazeta.ru. La solicitarea sa au contat şi invitaţiia din 2018, când artista a înregistrat un cântec dedicat Campionatul Mondial de Fotbal, dar şi faptul că, în 2019, a susţinut în cadrul turneului său, „Unforgettable”, spectacole în 13 oraşe ale Rusiei. Ba chiar l-a luat şi pe fiul ei cu ea, alături de care s-a fotografiat în timp ce vizita muzeul Hermitage din Sankt Petersburg.

„Rusia este şi patria mea”, nota ea vara trecută pe contul său de Instagram alături de un instantaneu în care apărea îmbrăcată într-un „kokoshnik” de culoare roşie - un acoperământ de cap tradiţional rusesc, purtat de femei şi fete, scrie okmagazine.ro. 

Dar iată că, la un an distanţă de atunci, însuşi liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, se declară răpus de farmecele artistei sud-americance, pentru care, ca prin miracol (Milagros chiar era numele său într-o telenovelă), timpul stă în loc. 

Anul acesta, Natalia Oreiro a glumit, într-un interviu acordat unui popular program rus de televiziune, că va fi „mai rusoaică decât Gerard Depardieu”, care a primit cetăţenia rusă în 2013, după un diferend cu autorităţile franceze care au majorat impozitele pentru cei bogaţi.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.8100471496582