Aprilie 13, 2022
Procesul lui Johnny Depp: scene înfiorătoare din timpul căsătoriei cu Amber Heard ies la iveală
Procesul lui Johnny Depp împotriva lui Amber Heard, fosta lui soție, scoate la iveală episoade cutremurătoare din timpul mariajului celor doi actori.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Procesul lui Johnny Depp împotriva fostei sale soții, Amber Heard, care a început recent, scoate la iveală scene de violență care ar fi avut loc între cei doi soți. Depp a dat-o în judecată pe Heard pentru defăimare, după ce aceasta a publicat, în 2018, un eseu în Washington Post în care a scris despre violența împotriva femeilor, mărturisind că este o victimă și implicând că Depp a fost abuzatorul ei. Depp pretinde că Heard a făcut acuzațiile pentru atenție și vizibilitate, factori care ar ajuta-o în carieră. Acesta nu este primul proces în care sunt implicați cei doi.

Depp a dat în judecată în trecut publicația The Sun, în Anglia, pentru că articolele scrise de publicație îl descriau pe Depp drept un bărbat violent cu soția sa. Depp a pierdut procesul respectiv, judecătorul decizând că publicația avea suficiente dovezi să îl considere pe Depp un agresor.

Acum, procesul lui Johnny Depp împotriva lui Heard îi cere acesteia daune de 50 de milioane de dolari, în vreme ce Amber Heard l-a acționat, la rândul ei, în instanță pe actor. În următoarele săptămâni mai multe celebrități, prieteni sau colegi ai celor doi, sunt așteptate să depună mărturie, precum James Franco, Paul Bettany sau Ellen Barkin.

Printre acuzații reciproce de violență, un moment care a înfiorat audiența în procesul lui Johnny Depp a fost cel în care avocata lui Amber Heard, Elaine Bredehoft, a povestit juriului o situație extremă care ar fi avut loc în Australia, în 2015: „A înghesuit-o cu spatele la bar. A aruncat numeroase sticle către ea. A târât-o de-a lungul podelei peste sticlele sparte. I-a dat pumni. A lovit-o. I-a spus că o s-o omoare și că o urăște. A lovit-o și iar a lovit-o. Apoi, a penetrat-o cu o sticlă de alcool.”

 

Purtătorul de cuvânt al lui Depp a negat acuzațiile, arătând că „aceste acuzații fictive nu au fost făcute la început, în plângerile lui Amber din 2016, dar ies la iveală în mod avantajos ani mai târziu, odată ce a fost dată în judecată pentru defăimare după ce a scris în eseul ei că a fost victima violenței sexuale.”

Procesul lui Johnny Depp se bazează pe faptul că acuzațiile lui Heard au dăunat carierei actorului, acesta fiind înlăturat din rolul principal din seria de mare succes Pirații din Caraibe. Camille Vasquez, avocata lui Depp, susține că Heard „este o persoană profund deranjată și care îi manipulează pe cei din jur”, dar și că aceasta ar fi fost cea violentă. „Ea recurgea la violență fizică, arunca lucruri către el, îl lovea și îi spunea că e un laș, că nu e suficient de bărbat pentru că nu stătea să se certe cu ea.” Prietenii lui Depp, susține echipa acestuia, ar fi văzut semnele violenței lui Heard, iar consilierul lor marital ar fi descris-o pe actriță drept agresoare. Aceasta a descris și o situație în care o sticlă aruncată de Heard i-ar fi tăiat vârful degetului actorului.

Varianta lui Heard pe care au auzit-o jurații din procesul lui Johnny Depp este, însă, complet diferită. Avocata acesteia a povestit că Depp ar fi privit-o pe Heard așa cum își privea mama și sora, pe care actorul le-ar urî.

Sursa: elle.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.9324584007263