Martie 25, 2024
Prinţul Harry şi Meghan Markle, prima reacţie, după ce Kate Middleton a anunțat că are cancer
Prinţul Harry şi Meghan Markle au avut o primă reacţie, după ce Kate Middleton a anunțat că are cancer. Mai multe vedete internaționale, dar nu numai, au transmis mesaje de susținere pentru Prințesa de Wales. Iată ce au spus cei doi pentru cumnata lor!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Prințul Harry și Meghan Markle s-au alăturat unui val de susținere exprimat de către numeroase celebrități în urma anunțului privind diagnosticul de cancer al Prințesei de Wales, Kate Middleton. Mesaje de încurajare au venit din partea unor figuri importante, precum prim-ministrul Rishi Sunak și președintele american Joe Biden.

Aceștia i-au transmis gânduri pozitive și dorințe de recuperare rapidă Prințesei Kate în lupta ei împotriva bolii. În plus, vedetele care au interacționat cu Prințesa în trecut și-au arătat, de asemenea, sprijinul pe platformele de socializare, conform spynews.ro

Prințul Harry și Meghan Markle au adăugat și ei un mesaj de susținere pentru cumnata lor. Aceștia au spus că îi doresc multă sănătate și sper că se va face bine cât mai repede.

„Îi dorim sănătate și vindecare lui Kate și familiei și sperăm că vor putea face acest lucru în privat și în pace”, au transmis cei doi.

Kate Middleton a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer

În urmă cu doar o zi, Kate Middleton a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer. Partenera moștenitorului tronului britanic a spus că a demarat deja terapia necesară pentru această afecțiune gravă cu care se confruntă.

„În ianuarie, am suferit o intervenție chirurgicală abdominală majoră la Londra și, la momentul respectiv, s-a crezut că afecțiunea mea era necanceroasă. Prin urmare, echipa mea medicală m-a sfătuit să urmez o cură de chimioterapie preventivă și acum mă aflu în primele etape ale acestui tratamen. După cum vă puteți imagina, acest lucru a necesitat timp. Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenție chirurgicală majoră pentru a-mi începe tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod adecvat pentru ei și să îi asigurăm că voi fi bine. Sperăm că veți înțelege că, în calitate de familie, avem acum nevoie de timp, spațiu și intimitate în timp ce îmi termin tratamentul. Munca mea mi-a adus întotdeauna un sentiment profund de bucurie și aștept cu nerăbdare să mă întorc când voi putea, dar pentru moment trebuie să mă concentrez pe o recuperare completă. Pentru toți cei care se confruntă cu această boală, sub orice formă, vă rog să nu vă pierdeți credința sau speranța. Nu sunteți singuri​”, a declarat ea pe Instagram.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.88195729255676