August 22, 2023
Primele declarații ale lui Britney Spears, după ce a anunțat că divorțează: ”Nu mai puteam suporta”
La câteva zile după ce a devenit cel mai mediatizat divorț din această perioadă, Britney Spears a făcut primele declarații. Cântăreața a explicat de ce a luat decizia de a se separa de Sam Asghari, după 14 luni de căsnicie, dar și prin ce dramă a trecut alături de bărbat.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Britney Spears a ajuns în atenția presei din toată lumea după ce s-a aflat că a luat decizia să divorțeze de soțul ei. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, deoarece în urmă cu doar 14 luni a anunțat fericită că își unește destinele cu Sam Asghari. Ei bine, se pare că mariajul lor s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru ea.

Britney Spears & Sam Asghari to Divorce, Singer Retains Power Lawyers -  Variety

Cântăreața a fost supusă mai multor controverse în ultima perioadă, însă vestea divorțului a șocat pe toată lumea. Deși a stat departe de acest subiect câteva zile, Britney Spears a ales să vorbească public despre separarea de încă soțul ei și a dat detalii îngrijorătoare despre ce a trăit alături de bărbatul pe care îl iubește.

Așadar, Britney Spears a confirmat divorțul, însă nu a vrut să spună motivul concret care a dus la această decizie. Chiar și așa, cântăreața a dat de înțeles că suferea din cauza lui, deoarece a spus că nu mai putea să suporte această durere. De asemenea, a spus că o persoană trebuie iubită necondiționat, nu în anumite condiții.

Inside Britney Spears and Sam Asghari's Wedding at Home in Los Angeles |  Vogue

”După cum toată lumea ştie, Hesam şi cu mine nu mai suntem împreună ... 6 ani este o perioadă lungă de timp pentru a fi cu cineva, aşa că, sunt puţin şocată, dar...nu sunt aici pentru a explica de ce, pentru că, sincer, nu este treaba nimănui! Dar, sincer, nu mai puteam suporta durerea! Într-un mod telepatic am primit atâtea mesaje care îmi topesc inima de la prieteni şi vă mulţumesc! Am fost tare mult prea mult timp şi Instagram-ul meu poate părea perfect, dar este departe de realitate şi cred că ştim cu toţii asta!

Mi-ar plăcea să îmi arăt emoţiile şi lacrimile despre cum mă simt cu adevărat, dar nu ştiu de ce a trebuit mereu să îmi ascund slăbiciunile! Dacă nu aş fi fost soldatul puternic al tatălui meu, aş fi fost trimisă în locuri unde să fiu tratată de medici! Dar atunci am avut cea mai mare nevoie de familie! Trebuie să fii iubit necondiţionat...nu sub anumite condiţii! Aşa că voi fi puternică şi voi face tot ce pot! Şi chiar mă descurc al naibii de bine! Oricum o zi bună şi nu uitaţi să zâmbiţi!”, a scris Britney Spears, pe Instagram.

Primele declarații ale lui Britney Spears, după ce a anunțat că divorțează. Prin ce a trecut, alături de Sam Asghari: ”Nu mai puteam suporta”

Sam Asghari îi cere bani cântăreței

Noi detalii din divorțul lui Britney Spears arată că Sam Asghari i-a cerut bani și pretinde să fie susținut financiar.

De asemenea, acesta îi solicita cântăreței să îi plătească taxele de judecată și avocații pe care i-a angajat pentru acest divorț. Încă nu a fost făcută publică o sumă exactă.



citeste și
SQL exec time = 0.84570956230164