Iulie 12, 2023
Primăria municipiului Chișinău te invită la Festivalul „Te salut, Chișinău”
Primăria municipiului Chișinău te invită la Festivalul „Te salut, Chișinău”, dedicat marcării a 587 de ani de la prima atestare a Chișinăului.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Din 14 până pe 17 iulie, te așteptăm la manifestările cultural-artistice pe Strada Pietonală „Eugen Doga”!

Vineri, 14 iulie, încingem „Hora Chișinăului” și inaugurăm a treia ediție a festivalului împreună cu: Maria Iliuț și „Crenguța de iederă”, Nicolae Gribincea și „Plăieșii”, Orchestra Fraților Advahov, Zinaida Julea, Fuego și Gabriel Nebunu.

Pe 15 iulie, ne vom bucura de un concert de muzică clasică și divertisment susținut de Orchestra municipală de cameră „Camerata Chișinău”, dirijată de Cristian Spătaru. Soliști: Natalia Tanasiiciuc, Igor Țurcanu și Igor Podgoreanu. Totodată, vom fi onorați de prezența și muzica marelui compozitor Eugen Doga.                          

Duminică, 16 iulie, pe scenă vor urca îndrăgiții artiști: DARA, Satoshi, Misha Miller, Radu Dolgan, Ana Cernicova, Vladimir Fotescu, Aliona Triboi și Gicu Cimbir, Ana Odobescu, Orchestra AVANTI și Vladimir Fotescu și alții. Invitată specială - ANDRA!

Iar luni, 17 iulie, de la ora 17:00, sărbătorim cei 587 de ani ai Chișinăului în Scuarul „Mihai Eminescu”. În program: lansare de carte, poezie, muzică, pictură, proiecții de filme.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.58025169372559