Noiembrie 13, 2023
Pique, replică dură pentru Shakira. Fotbalistul face primele declaraţii de la despărţire
Shakira și Pique nu mai formează un cuplu de mai bine de un an, iar acum fotbalistul a rupt tăcerea, explicând că oamenii nu știu nimic din ceea ce s-a întâmplat și, în plus, nu poate să iasă zilnic să infirme tot ce apare în presă

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Prezent în emisiunea „El món a RAC1”, alături de Jordi Basté, Pique a vorbit despre separarea de Shakira, care a stârnit numeroase controverse, mai ales că el a fost acuzat de infidelitate.

„Dacă aș fi dat importanță la ceea ce se spune despre mine, acum aș fi fost închis într-un apartament sau m-aș fi aruncat de la etajul șase”, a spus fostul fotbalist, lăsând să se înțeleagă că toate informațiile despre el nu îl afectează deloc. „Singura modalitate să ieși viu din toate acestea este să nu le dai nicio importanță”, a mai adăugat el, transmite click.ro

"Oamenii nu știu nici 10% din ce s-a întâmplat"

„Nu pot să ies în fiecare zi să neg lucruri care nu sunt reale. Nu vreau să vorbesc despre asta și nu voi vorbi despre asta, dar oamenii nu știu nici măcar 10% din ceea ce s-a întâmplat. Nici eu nu vreau, pentru că este ceva privat”, a mai spus el.

SHAKIRA and Gerard Pique at Davis Cup Final in Madrid 11/24/2019 ...

Shakira și Pique au împreună doi copii

Shakira și Gerard Pique formau un cuplu din anul 2010 și împreună au doi copii, Sasha și Milan. Cei doi nu erau căsătoriți, pentru că artista nu și-a dorit să facă acest pas. Shakira și Gerard Pique s-au cunoscut în timpul Campionatului Mondial din Africa de Sud.

„Ne pare rău să confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră, vă rugăm să ne respectați intimitatea. Vă mulțumim pentru înțelegere”, se arata într-un comunicat emis de agenția de comunicare a cântăreței, preluat de Marca.

Cine este actuala iubită a lui Pique

Acum, fostul fotbalist se iubește cu Clara Chia Marti, care e studentă la PR și are 24 de ani. Despre relația lor nu se știe însă dacă a început înainte de despărțirea de Shakira, însă cei doi s-ar fi cunoscut în timpul evenimentelor organizate de compania lui Pique, Kosmos. În urmă cu câteva luni, cei doi au participat la un concert și au fost surprinși extrem de apropiați, sărutându-se și dansând, chiar în compania părinților fotbalistului.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.5088050365448