August 08, 2024
Pierce Brosnan, mesaj răvășitor pentru soția Keely Shay, la aniversarea celor 23 de ani de mariaj
Romantismul încă nu a murit, cât timp avem astfel de exemple. E adevărat, sunt oameni maturi, însă pot inspira la orice vârstă! Într-o lume în care a devenit normalitate să arunci, nu să repari, Pierce Brosnan și Keely Shay trăiesc o iubire ca-n filme.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Și nu, viața nu a fost mereu roz cu ei, însă iubirea i-a salvat de fiecare dată. Cei doi au împreună doi fii, pe Dylan și pe Paris.

Fostul agent 007 are acum 71 de ani, iar soția Keely Shaye Smith 60, scrie okmagazine.ro. Iubirea lor este foarte solidă și cu adevărat inspirațonală.

Actorul o răsfață public cu declarații de iubire, iar acum a profitat de această ocazie, aniversarea a 23 de ani de mariaj, o viață de om, pentru a-i reaminti dragostea pe care i-o poartă.

Mesajul lui Pierce Brosnan este înduioșător. Starul a publicat pe contul său de Instagram un colaj cu momente emblematice din parcursul relației lor. El a marcat evenimentul pe 4 august.

Pierce Brosnan și soția jpg 

„La mulți ani pentru aniversarea noastră de 23 de ani, draga mea Keely, frumoasa mea fată cu ochi căprui, nordul meu, sudul meu, estul și vestul meu. Toată dragostea mea, dacă aș rămâne în urmă, așteaptă-mă”, a scris în postarea sa Pierce.

Actorul este un sensibil și un romantic, a dovedit asta de multe ori

Pierce Brosnan și soția Keely Shaye Smith, GettyImages

Pierce Brosnan și soția Keely Shaye Smith, GettyImages

Pierce Brosnan și soția Keely Shaye Smith, GettyImages

Omagiul emoționant a atras numeroase comentarii de felicitare.

Keely nu a rămas datoare și a marcat și ea momentul duios, pe contul său de socializare. A publicat, la rândul său, mai multe fotografii ale cuplului, foarte speciale, de la nunta lor.

pierce brosnan and his wife keely

Despre Pierce Brosnan și soția lui nu au apărut niciodată zvonuri de infidelitate. Actorul a declarat la un moment dat că-și trăiește toate fanteziile pe marele ecran, așadar nu are motive să-și înșele partenera.

Iar partenera a găsit chiar și un termen pentru scenele de dragoste din filme ce-l au ca protagonist pe soțul ei: înșelat legal. „Soția mea e foarte cool. Are simțul umorului, are încredere în ea ca femeie și are încredere în mine“, a explicat irlandezul când a fost întrebat dacă Keely este geloasă pe meseria lui.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1383888721466